Zanimljivosti

BEN AFLEK NE SKIDA OSMEH, U NJIHOVOM DRUŠTVU KAO PREPOROĐEN: Nove fotografije pokazuju šta deca misle o očevom razvodu

Glumac prikazao kako uživa sa decom, ali i ovom važnom osobom.

07.07.2024 09:31

BEN AFLEK NE SKIDA OSMEH, U NJIHOVOM DRUŠTVU KAO PREPOROĐEN: Nove fotografije pokazuju šta deca misle o očevom razvodu
SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek je primećen kako se druži sa dvoje svoje dece na Zapadnoj obali, dok njegova supruga Dženifer Lopez nije primećena. Glumac je uslikan kako uživa u izlasku sa decom Vajolet i Serafinom koju je dobio sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

U jednom trenutku, Aflek se čak i retko osmehnuo, dok je Vajolet stavila ruku oko njegovog vrata i ćaskala s njim dok je hodala. Njegova deca i dvoje njihovih prijatelja sedeli su ispred restorana i svi su viđeni kako ćaskaju i jedu. Glumac je ležerno izgledao imao je majicu uparenu sa raskopčanom kariranom košuljom dugih rukava, farmerke i sive patike.

Violet je nosila plavi duks dugih rukava preko maksi plave i bele suknje. Serafina je takođe skromno izgledala.

U međuvremenu, Lopez (54) ostala je aktivna na društvenim mrežama i prikazivala svoje planove za odmor za vikend. Takođe, objavila je selfi video na kojem se smeje na prednjem sedištu kabrioleta sa još dvoje ljudi.

- Dobro jutro ljudi moji - napisala je ona.

Nejasno je gde je tačno Lopez išla, ali je primećena kako nosi majicu na kojoj je pisalo "JLO BE MI MAMA“, dok je istog dana bila u Njujorku.

 

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek sa decom

 

Aflek i Lopez – koji su u braku od 2022. – bili su u centru nagađanja o razdvajanju otkako se on preselio iz njihovog zajedničkog doma u nekretninu za iznajmljivanje u maju. Od tada, Page Six je potvrdio da rade na prodaji svoje vile od 60 miliona dolara i dela iz svoje umetničke kolekcije.

Insajder je nedavno rekao da je njihova veza gotova mesecima, ali da je Aflek o tome ćutao jer je veoma zaštitnički nastrojen prema Dženifer.

Izvor je tvrdio da su dve zvezde zapravo bile razdvojene od marta –– neposredno pre nego što su počele glasine kada je ona prisustvovala i kopredsedavala Met Gali bez njega u maju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)