Zanimljivosti

SOFIJA VERGARA PONOVO ZALJUBLJENA: Mastilo na papirima za ravod se nije ni osušilo, a ona u zagrljaju drugog! (FOTO)

Lepotica više ne krije da je zaljubljena do ušiju.

14.04.2024 10:20

SOFIJA VERGARA PONOVO ZALJUBLJENA: Mastilo na papirima za ravod se nije ni osušilo, a ona u zagrljaju drugog! (FOTO)
Profimedia

Samo dva meseca nakon zavaničnog razvoda od  Džoa Manganela, prelepa holivudska glumica Sofija Vergara više ne krije da je ponovo zaljubljena do ušiju.

Ona je ozvaničila svoju vezu sa hirurogom Džastinom Salimanom, nakon što su u više navrata snimljeni zajedno. Glumica je podijelila njegovu fotografiju na svom Instagram storiju uz šaljivu poruku jer brine o njoj nakon operacije.

 

 

Ponovo zaljubljena 

Zgodni hirurg ne odvaja se od njen nakon operacioje kolena koji je Sofija imala.

- Ako ikada budete imali veliku operaciju koljena, pobrinite se da nabavite zgodnog doktora koji će spavati s vama te noći. Volim te! - napisala je Sofija uz snimak nasmejanog hirurga koji stoji pored njenog kreveta.

Glasine o romansi lepe glumice i hirurga pojavile su se prošle jeseni, samo tri meseca nakon što su ona i njen sada već bivši suprug Džo Manganela saopštili da se razviode posle sedam godina braka. Međutim, ona je mudro ćutala sve dok njen propali brak nije i zvanino okončan.

 

 

Sofija i Džastin prvi put su zajedno snimljeni u oktobru, kada su izašli na večeru u jedan poznati italijanski restoran na Beverli Hillsu. 
U intervjuu za španski list El País, zvezda serije "Griselda" otkrila je prošle godine da su se ona i Manganelo razilazili oko pitanja proširenja porodice. 

- Moje brak se raspao jer je moj suprug bio mlađi, on je želeo decu, a ja nisam želela da budem stara majka. Mislim da nije fer prema detetu. Poštujem sve one koji se odluče za to, ali to više nije za mene - rekla je tada zavodljiva Vergara.

 

 

Iz prvog braka ona ima sina Manola koji ima 32 godine, i kako je objasnila, spremna je da bude baka, a ne ponovo mama. 

O tome neće morati da razmišlja kad je u pitanju Džastin koji se već ostvario u ulozi oca. On je bio 10 godina u braku sa glumicom Bri Tarner s kojom ima dvoje dece. Razveli su se 2018. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

CC

21.04.2024 11:25

Mastilo se osuši za 30 sekundi a danas ga niko i ne koristi.