Zanimljivosti

IVANA SE PROSLAVILA ULOGOM NEDE I ODSELILA U AMERIKU: Poznata glumica više nije ona stara a ovako danas izgleda! (FOTO+VIDEO)

Ona je podelila lepe vesti iz Ajdaha, ali i pokazala da se oprobala u adrenalinskoj avanturi u Njujorku.

17.11.2023 19:05

IVANA SE PROSLAVILA ULOGOM NEDE I ODSELILA U AMERIKU: Poznata glumica više nije ona stara a ovako danas izgleda! (FOTO+VIDEO)
Printscreen Facebook/ Ivana Jovanović

Ivana Jovanović (43) proslavila se ulogom Nede u čuvenoj seriji "Greh njene majke" po romanu Mir Jam i u režiji Zdravka Šotre. Ova rola donela joj je veliku popularnost, čak je sa kolegom Ivanom Bosiljčićem proglašena za par godine a onda je lepa glumica jednostavno nestala.

Vrlo brzo se saznalo da se sa sinom Viktorom preselila u Ameriku i punih sedam godina je živela u Los Anđelesu, a pre dve godine dom je svila u Ajdahu. Glumu je ostavila po strani, bila je menadžer u jednom restoranu u Los Anđelesu kao i instruktor joge. Čime se bavi sada u Ajdahu nije poznato. 

Ludo hrabra

Kako su mediji pisali pre nešto više od godinu dana Ivana je u jednom postu koji je kružio društvenim mrežama ispričala kako izgleda njen život daleko od kamera, posebno nakon preseljenja u Ajdaho. 

- Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi!Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku! - ispričala je ona tada.

U međuvremenu, Ivana je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila lepe vesti, ali i neobičan snimak.
- Ne objavljujem ništa u zadnje vrijeme, ali sam jako srećna što je danas naš Viktor postao državljanin SAD, pa sam želela da to podelim sa našim porodičnim srpskim i američkim prijateljima! I nezaboravan gradski uspon na najzabavniju zgradu u našem omiljenom gradu Njujorku koji ćemo uskoro opet posetiti da proslavimo! - napisala je Ivana.

 

 

Na snimku koji je objavila vidi se kako se sa grupom turista isprobala siti klajmb. U pitanju je penjanje spoljašnjim stepenicama na najvišim zgradama uz pomoć sigurnosnih kaiševa i kanapa.

Na snimku se vidi kako se Ivana nije odolela ovom adrenalinskom izazovu već se penje po jednoj verovatno poslovnoj zgradi u Njujorku dok je pod njenim nogama vidi grad obavijen maglom. Nema sumnje da je lepa glumica izuzetno hrabra kad je odlučila da isproba siti klajmb koji je najviši gradski uspon na otvorenom na svetu. Penjači se penju po spoljašnjost strani solitera na visini od 3. 937 metara iznad tla. 

 

 

Ajdaho raj na zemlji

Kako se vidi na njenim postovima Ivana je osvežila kosu svetlijim pramenovima koji joj odlično stoje. Iako je zagazila u petu deceniju igreda barem 20 godina mlađe i kao da nije ostarila ni dan od onog perioda kad je glumila Nedu.  

Ivana na društvenim mrežama deli detalje iz svog života kako bere kupine i divlji šipurak, kako izgleda njeno dvorište, ali i život u Ajdahu.

- Kao da ste ceo život na odmoru! Ajdaho je raj na zemlji - napislala je Ivana uz neverovatne snimke i fotografije raskošne prirode ove američke države u kojoj uživa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)