Zanimljivosti

„VISOKE ŠTIKLE NISU ZA DECU KAKO HODA U TOME“: Tamara Eklston na udaru žestokih kritika zbog izbora obuće ćerke Sofije, komentari se samo nižu (FOTO)

Pratioci nisu štedeli ni njenu mlađu ćerku Serenu zato što je bucka.

06.10.2023 12:01

„VISOKE ŠTIKLE NISU ZA DECU KAKO HODA U TOME“: Tamara Eklston na udaru žestokih kritika zbog izbora obuće ćerke Sofije, komentari se samo nižu (FOTO)
instagram.com/tamaraeclstone

Tamara Eklston, ćerka milijardera Bernija Eklstona i nekadašnje manekenke Slavice Radić, izaziva veliku pažnju objavama na društvenim mrežama. Manekenku koja je svoju raskošnu lepotu svojevremeno podelila sa čitaocima „Plejboja“ na Instagramu prati više od 450.000 ljudi koji joj redovnu lajkuju objave, a posebno fotografije na kojima pozira sa ćerkama Sofijom i Serenom koje je dobila u braku sa Džejom Rutlendom.

Njena nedavna objava sa devojčicama izazvala je salvu pozitivnih komentara, ali se među njima našao i jedan negativan.

Videvši da je starija devojčica obukla kratku haljinu i obula srebrne sandale sa štiklama, pratilac je kroz komentar pitao Tamaru zbog čega to dozvoljava.

- Zašto je vaše starije dete obučeno kao odrasla osoba? - glasio je komentar.

Takođe, isti pratilac je „udario“ i na Tamarinu mlađu ćerku Serenu koja će u decembru napuniti tri godine:

- Zar ne bi trebalo da mlađu devojčicu podvrgnete nekoj redukcionoj dijeti? Previše je buckasta.

 

 

Dok je Tamara ignorisala pitanja, njeni pratioci nisu želeli da ćute.

- Ovo je tako nepristojno – odgovorila je gospođa koja redovno lajkuje Tamarine objave.

Devetogodišnjoj Sofiji ovo nije prvi put da pozira u sandalama sa visokim potpeticama. To je uradila i zimus, kada se fotografisala sa mamom, tatom i sestrom ispred raskošno okićene novogodišnje jelke. I tada su Tamarini pratioci na Instagramu „osuli paljbu“, smatrajući da nije smela da dozvoli ćerkici da obuje sandale sa visokim potpeticama.

 

 

- Ovo je potpuno neprimereno za tako malu devojčicu.

- Visoke štikle su neprimerene i nisu dobre za zdravlje dece. Pa ona se tek razvija, kako uopšte hoda u tome?!

- Lepa fotografija, ali te sandale su za starije devojke, a ne za dete – bili su samo neki od komentara na fotografiju nastalu u božićnoj noći.

Ali, Tamara očigledno ne haje zbog toga.

 

 

S druge strane, očigledno je da su devetogodišnjoj Sofiji srebrne sandale sa visokim potpeticama omiljeni komad obuće, jer često koristi priliku da ih obuje i fotografiše se u njima.

BONUS VIDEO:


 


 

Komentari (0)