Zanimljivosti

POTPUNO NEPRIMEREN POTEZ BOGATAŠICE: Tamara objavila fotografiju sa ćerkom i šokirala javnost zbog jednog detalja! (FOTO)

Bogata naslednica vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona već godinama je na udaru zbog svog načina ophođenja prema deci.

03.01.2023 15:38

POTPUNO NEPRIMEREN POTEZ BOGATAŠICE: Tamara objavila fotografiju sa ćerkom i šokirala javnost zbog jednog detalja! (FOTO)
instagram.com/tamaraeclstone

Tamara Eklston (38) maltene je odrastala pod lupom javnosti jer je njen otac Berni Eklston  veoma imućan i vlasnik je Formule 1. Iako je jedna od četovoro dece poznatog bogataša, čini se da se o njenom životu najviše pisalo u medijima.

Od kada se udala i postala majka, ta pažnja se dodatno povećavala. Tamara je pre osam godina dobila prvo dete, ćerku Sofiju. Javno se zalagala za dojenje i važnosti toga za razvoj deteta. Međutim, mnogi su je osuđivali jer je ćerku dojila do treće godine. Pisalo se i kako je potpuno opsednuta ćerkicom te da se zatvorila u kuću i 24 sata provodi sa njom zanemarivši potpuno sebe i svet oko sebe.

 

 

Sada je ponovo na meti osuda. Naime, Tamara je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz božićne noći. Jedna je posebno privukla pažnju. Na njoj su Tamara, njen suprug Džej Rutland i njihove dve ćerkice. To bi naizgled bila prelepa porodična fotografija da  pratioci ove bogatašice nisu uočili jedan detalj koji ih je šokirao. Naime, osmogodišnja Sofija je uz crvenu haljinicu imala na sebi i visoke potpetice. Reč je o sandalama na visoku štiklu za koje mnogi smatraju da nisu primerene tako malom detetu.

- Smešne su cipele za dete-

- Ovo je potpuno neprimereno za tako malu devojčicu -

- Visoke štikle su neprimerene i nisu dobre za zdravlje dece. Pa ona se tek razvija, kako uopšte hoda u tome -

- Lepa fotografija, ali te sandale su za starije devojke a ne za dete - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

 

 

Tamara je do udaje medijske stupce ispunjavala fotografijama sa raskalašnih žurki na kojima joj je društvo pravila sestra Petra. Takođe, Tamarin suprug bio je pod istragom zbog privrednog kriminala, međutim, ta priča je ubrzo dobila svoj srećni epilog.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)