Zanimljivosti

NJENA TRUDNOĆA PODIGLA JE VELIKU BURU U JAVNOSTI: Pevačica šokirala odlukom za NOVU GODINU! (FOTO)

Bila je jedna od glavnih tema medija i društvenih mreža kada je objavila da čeka bebu samo tri meseca nakon prvog porođaja.

31.12.2022 15:56

NJENA TRUDNOĆA PODIGLA JE VELIKU BURU U JAVNOSTI:  Pevačica šokirala odlukom za NOVU GODINU! (FOTO)
instagram-wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić bila je jedna od glavnih tema medija ali i celokupne javnosti kada je objavila da očekuje drugo dete sa svojim izabranikom. Iako zaista lepa vest, mnoge je zabrinulo to što je ona došla samo tri meseca nakon porođaja sa prethodnim detetom.

Printscreen Instagram/ @wwwmarijamikicco

Tri meseca nakon porođaja Marija Mikić je ponovo zatrudnela

 

Većina dama komentarisala je kako je to prerano, da se telo još nije oporavilo od svega što porođaj i sama trudnoća donosi i kako utiče na žensko telo i organizam. 

 - Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 - poručila je pevačica putem društvenih mreža i na šaljiv način potvrdila vesti o proširenju porodice.

Marija je progovorila i o brojnim negativnim komentarima koji su usledili nakon ove objave.

- Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: 'A, jadni oni'. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni - poručila je Marija.

 

 

Tek što se bura u javnosti stišala, sada je ponovo sve iznenadila još jednom odlukom. Naime, početkom jeseni pevačica je otkrila da čeka drugo dete, a odmah nakon toga usledile su pripreme ali za nešto potpuno drugo. Marija je zakazala nastup u novogodišnjoj noći.

 

 

Kako joj je prva trudnoća bila ispunjena problemima i starhovima, svi su mislili da će tokom druge više odmarati. Umesto toga, ona će najluđu noć provesti radno u jednom beogradskom klubu. Ova odluka ponovo je naišla na osudu javnosti jer je većina smatrala da je trudnoća ipak drugo stanje te da ne mora baš ići među masu ljudi i celu noć provesti na nogama u zadimlenom lokalu, posebno još okružena ljudima koji će dati sebi oduška i popiti koju čašicu više.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)