VIP saveti

SARA JE SRPSKI TOP MODEL I DELI SAVET KAKO DA STANJITE STRUK: Ovo radi pred svaku reviju, angažovali je najbolji (VIDEO)

Ona napominje da nije zdravstveni stručnjak već sve govori iz ličnog iskustva.

07.08.2024 18:05

SARA JE SRPSKI TOP MODEL I DELI SAVET KAKO DA STANJITE STRUK: Ovo radi pred svaku reviju, angažovali je najbolji (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sarasfloraison

Sara se profesionalno bavi manekenstvom, ima 20 godina, verena je i kako na ljubavnom, tako i na privatnom planu ima mnogo uspeha. Radila je čak reviju i za popularnog Filipa Plejna, a kako je to izgledalo objavila je na svojim mrežama. Da bi se na revijama dobro pokazala i mogla da iznese odeću na najbolji način, praktikuje poseban režim ishrane koji joj ne opterećuje stomak, a pomaže da izgleda dobro pred važan događaj. Kako i šta radi kači na svom TikTok nalogu, ali napominje da nije zdravstveni stručnjak, već je to samo njeno iskustvo.

Sara je snimila jedan video i objasnila šta jede u toku dana kako bi smanjila mere za modeling. Napomenula je da nije nutricionista, već da ovo njoj najviše prija.


Dan počinje limunom sa toplom vodom i čia semenkama. Potom, doručkuje avokado tost sa belim lukom u granulama, kašikom limuna i laneno seme. 

- Posle treninga spremam šejk, ali ću sada pojesti obareno jaje - rekla je ona da nakon jaja jede zamrznute zalogaje od grčkog jogurta i voća, što je neki vid poslastice.

Potom za ručak jede tortilju sa meksičkom mešavinom, tofu i humus. Tvrdi da ovo jelo nema puno kalorija i da je odlično. 


Potom, priprema vodu sa kolutovima krastavca i limunom uz kockice leda, koje osvežava.

Večera je lagana i sastoji se od krastavca, šargarepe, zelene salate, susama i salatnog preliva.

- Ovo zasiti - rekla je ona u videu.

Da li biste vi mogli na ovakav način da se hranite?

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)