Telo

IMALA JE IDEALNE PROPORCIJE TELA, DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Ima 100 kg, nosi bikini - to je samopouzdanje! (FOTO)

Keli Bruk je godinama važila za ženu koja ima idealne proporcije.

06.08.2024 20:30

IMALA JE IDEALNE PROPORCIJE TELA, DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Ima 100 kg, nosi bikini - to je samopouzdanje! (FOTO)
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

Nekadašnja glumica i manekenka Keli Bruk (44) važila je za najpoželjniju ženu među muškarcima. Imala je idaalne proporcije tela 99-63-91 i muškarci su na svakom koraku ludeli za njom. Decenijama je Keli Bruk bila na listama najlepših žena sveta sa bujnim prirodnim oblinama. Bujno poprsje, telo u obliku peščanog sata bilo je pojam lepote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

Mediji su pomno pratili njena pojavljivanja, stajlinge, a ona je ponosno pokazivala svoje telo u bikiniju. A, onda se sve promenilo. Keli se ugojila i to drastično, pa danas ima čak 100 kiloigrama. Ali, to je ne sprečava da se i dalje pojavljuje u bikinuju i sa ogromnom dozom sampouzdanja pokazuje svoje zaobljeno telo. 

Keli je nedavno slikana na plaži u prugastom kupaćem kostimu sa šeširom na glavi, gde su u prvi plan došle njene obline. Iako je evidentno da ima višak kilograma i daleko je od nekadašnje lepotice, ona je pokazala koliko i dalje voli i uživa u svom telu i oblinama.

Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica višak kilograma sakriva širokim haljinama ali i dalje jednako uživa u svom telu

 

Da ipak to nije na onom nivou kako je bilo pre desetak godina, govore i fotografije na kojima se Keli najčešće odlučuje za neke svedene i manje atraktivne stajlinge poput cvetnih širokih haljina koje ne ističu njene nedostatke i višak kilograma. Često nosi i široke pantalone i košulje koje po mnogima samo dodatno ističu njen evidentan višak kilograma. 

Uprkos činjenici da su godine učinile svoje, Keli se ponaša poput svake druge žene koja istu muku muči pa nema problem ni da se pojavi u javnosti kako sa viškom kilograma tako i bez šminke, što su paparaci u više navrata uspeli da ovekoveče okom kamere.

Iako u petoj deceniji, atraktivna glumica ne izgleda kao u najboljim danima, mnogi muškarci se slažu da je ona i dalje lepa i privlačna, da ume odlično da nosi svoju zrelu lepotu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)