Zanimljivosti

UNUKA JE SNIMALA SVOJU BAKU I OBJAVILA NA INTERNETU: Ono što je starica rekla devojci je rasplakalo javnost (VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan.

06.11.2023 18:01

UNUKA JE SNIMALA SVOJU BAKU I OBJAVILA NA INTERNETU: Ono što je starica rekla devojci je rasplakalo javnost (VIDEO)
Printscreen/TikTok/itspyxiee

Odrastanje uz bake i deke je nešto što nam svima ostaje u najlepšem sećanju. Briga i ljubav koju nam pružaju pamti se celog života. Ukoliko ste imali sreću da odrastate na selu ili da barem vikendima i na raspustima odlazite njima u posetu, onda znate da je to jedno od najlepših iskustava iz detinjstva kada ste odlazi bezbrižno da se igrate, a ručak vas je čekao na stolu, ili ste sa dedom mogli u prirodu ili na pecanje, a oni koji su imali sreću da im deda i baba budu u blizini željno su iščekivali njihov dolazak u vrtić da ih "pokupe".

shutterstock.com

Odrastanje uz dedu nosi sa sobom posebna i nezaboravna iskustva

Iako su to neki momenti koji su vezani za detinjstvo ništa drugačije nije ni kada odrastamo. Za njih ostajemo uvek deca i uvek će nam jednako pružiti ljubav i toplinu koliko god imali godina. Koliko ljubav bake može da bude velika i posebna, pokazuje i jedna Tiktokerka u snimku gde razgovara sa njom, a ona je umilnim glasom pita "šta mogu učiniti za tebe?". Vremešna starica osvojila je na srca mnogih svojom pojavom, toplinom i mudrošću koju vešto prenosi i na svoju unuku.

- Mogu li dobiti čašu vode - čuje se kako joj unuka odgovara pitanjem.

- Želiš čašu vode? U redu - odgovara umilnim i tihim glasom baka okrećući se ka kuhinji i odlazi po vodu za svoju unuku.

U međuvremenu se vidi kako ona pali svetlo iako, kako u objavi kaže, unuka zna da ona ipak voli kada je zamračeno. Pošto joj se unuka zahvalila i rekla da je "najbolja", baka je ipak zabrinuto pitala u snimku "da li je sve u redu" sugerišući joj da stavi čašu na stočić pored a onda je iskoristila priliku da je pita da li će uskoro ustati. Iako je kako TikTokerka kaže bila neraspoložena i zbog toga se povukla u svoju sobu, baka se obradovala njenom odgovoru da će joj se uskoro pridružiti u dnevnoj sobi.

Vremešna starica je svima pokazala kako se voli unuka i kako zna da priskoči u pomoć čak i pored toga što ima preko 90 godina. 

- Možeš li da je zagrliš od mene? Molim te. Ona je toliko dragocena i ja plačem.

- "Šta mogu učiniti za tebe" mi je rastopli srce.

- Volim jen nežan i divan glas

- Ne znam zbog čega mi se suze slivaju niz lice.

- Ona je toliko divna - bili su neki od komentara.

@itspyxiee

She always checks up on me #grandma #grandmasoftiktok #fyp #morningcheckin ♬ original sound - PYXIE

Mnogi su devojci rekli da je bogata i srećna što ima pravog anđela od bake kraj sebe. Osim toga rekli su joj da joj zavide jer kraj sebe ima nekog ko je iskreno voli i pravog prijatelja.

TikTokerka često objavljuje snimke sa svojom bakom koja živi sa njima i koja joj često daje mudre savete, a ceo njen profil je posvećen mudroj starici koja zrači optimizmom i pozitivnošću koje delu na druge.

U jednoj od objava dok se spremaju da odu negde kolima, baka je poručila unuci i svima koji gledaju da je "život dragocen i da treba da budemo zahvalni što smo živi".

Nežna i mirna priroda starice je odševila mnoge i tiktokeri su su devojci poručili da je prava srećnica što ima takvu baku i da bi oni voleli da je imaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)