Zanimljivosti

TAJNA OVE HALJINE DIRNUĆE VAS DO SUZA: Starica je nemo gledala u scenu ispred sebe, nije ni slutila šta joj se spremalo(VIDEO)

Unuka je otrgla od zaborava delo bakinih ruku, a kada je ovo videla vremešna žena, bila je oduševljena.

25.08.2023 17:05

TAJNA OVE HALJINE DIRNUĆE VAS DO SUZA: Starica je nemo gledala u scenu ispred sebe, nije ni slutila šta joj se spremalo(VIDEO)
Printscreen/TikTok/boringbb

Za unuke ne postoji ništa lepše nego da provedu neko kvalitetno vreme sa svojom bakom i dekom i da im ulepšaju i upotpune dane u starosti. Lepše od toga je ispuniti im kakvu želju ako je imaju, iako bi vam svako od njih rekao da je za njih najveća želja da su im unuci zdravi i srećni. Na neke želje i snove mnogi od naših baka i deka su zaboravili jer ih je život odveo na drugu stranu. Posvećenost porodici, životne okolnosti učinile su to da su se oni udaljili od svojih nekadašnjih želja ali su zato tu unuci da ih podsete da su te želje ostvarive pa makar i decenijama kasnije.

Printscreen/TikTok/boringbb

Unuka se pred bakom pojavila u jednoj od njenih kreacija

Džulija je dizajner i Tiktokerka koja je odlučila da svojoj baki priredi iznenađenje realizacijom njenog nekadašnjeg crteža modela haljine, iz vremena kada je pohađala dizajnersku školu, tokom 40-ih godina prošlog veka.

Devojka se na stepenicama svoje kuće pojavila pred staricom u predivnoj ekstravagantnoj crnoj toaleti sa rukavicama, a autfit je upotpunila roze rajfom za kosu.

- O moj Bože, Džulija...Moram da priznam da je ovo jedan od trenutaka kada mi je nekako drago što sam bila zauzeta crtanjem. Ali tu je bilo mnogo posla. Sviđa mi se kako si to na glavi izvela. Mislim da si uradila bolje nego što je bilo nacrtano - oduševljeno je baka govorila unuki razgledajući svaki detalj.

Ona je priznala kako je sve na papiru drugačije sklopljeno u realnosti daje potpuno drugu sliku i sve to tera na suze. Snimak je sakupio 4,8 miliona sviđanja, a ljudi nisu krili oduševljenje talentom vremešne bake.

@boringbb grandma design #13! Ill be posting more about this design in the coming days + the rest of my ‘grandma design’ series is in the playlist 💕 #suprise #fashiondesigner #fashiondesign #grandmasoftiktok ♬ original sound - Julia

- Molim te, oživi sve njene skice ovo je sve neverovatno!

- Način na koji te baka hvali je toliko umiljat.

- Samo ostvari nekadašnji bakin san , kako je to divno!

- Ovo je toliko posebno! Porodica sa talentom!

- Dala si joj predivan poklon- bili su neki od komentara.

Mnogi su pohvalili rad bake ali i kreativne devojke koja je pokušala da otrgne od zaborava nekadašnji bakin trud. Talenat koje obe poseduju niko nije osporio, a mnogi su bili oduševljeni  načinom komunikacije vremešne starice i time koliko je pohvala uputila na račun svoje unuke iako je veliki deo posla ona uradila.

Džulijni pratioci na ovoj mreži broje preko 780.000 i ova mlada dama se trudi da u svim objavama prikaže ono što je realizovala uz pomoć svoje bake. Modna dizajnerka i ljubitelj odeće kreira najrazličitije modele haljina za žene i očigledno je da je strast prema modi nasledila od svoje bake.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)