Sex

SA DVE ŽENE JE OTPOČEO "PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA", A ONDA SE STVAR OTELA KONTROLI: "Emocije su bile zabranjene, ali ja sam se zaljubio!"

Afere uglavnom otpočinju sa unapred definisanim pravilima, q kad se od njih odstupi, uvek ima povređenih.

22.12.2023 22:00

SA DVE ŽENE JE OTPOČEO "PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA", A ONDA SE STVAR OTELA KONTROLI: "Emocije su bile zabranjene, ali ja sam se zaljubio!"
shutterstock.com

"Prijateljstvo sa beneficijama", poznato i kao "prijateljstvo sa povlasticama," često se odvija između dvoje ljudi koji imaju intimne odnose, ali bez zaljubljivanja. Ova vrsta "aranžmana" često je zasnovana na uzajamnom zadovoljstvu, strastima i odsustvu očekivanja. Međutim, ponekad stvari mogu da se zakomplikuju, posebno ako se jedna strana zaljubi, a situacija postane još izazovnija ukoliko je ta osoba već u braku. Jedan muškarac od 26 godina se upravo zato našao u “nebranom grožđu”.

- Zaljubio sam se u koleginicu sa posla, iako uopšte nisam to planirao. Ona ima 30 godina i navodno je srećno udata. Posle izlaska naše firme pred nastupajuće praznike, popili smo neku čašicu više i priznala mi je da nema zadovoljavajući se*sualni život. Stvar su vodili jedna ka drugoj i imali su trastveni se*s u uličici pored restorana u kome se slavilo. Posle nekoliko dana mi je priznala da želi da ponovimo, tako smo otpočeli našu tajnu aferu. Priznao sam joj da sam počeo da gajim osećanja prema njoj, ali mi je odbrusila kako ne želi da ostavi muža - započinje priču ovaj mladi čovek, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Otpočeo strasnu romansu sa udatom koleginicom

Ovaj muškarac je, kako bi našao utehu, počeo da izlazi sa svojom nekadašnjom koleginicom sa fakulteta sa kojom se takođe upustio u aferu.

- Ona je mojih godina i počeli smo da se viđamo. Takođe sam istakao da želim da budemo “prijatelji sa povlasticama”, budući da ne želim vezu. Slagao sam, pošto bih drage volje bio u vezi sa udatom ženom sa kojom sam nastavio da se viđam. Međutim, iako je u početku pristala na sve, moja drugarica je počela da me pritiska da više vremena provodimo zajedno i da obelodanimo vezu. Na kraju mi je priznala da se zaljubila u mene, a meni se ona čak preterano ni ne sviđa, koristim je samo se*sa radi. Osećam se kao da sam u začaranom krugu iz kog nema izlaza - pojadao se on.

shutterstock.com

Drgarica sa fakulteta se zaljubila u njega

Komentari su ubrzo usledili.

- “Prijateljstvo sa beneficijama” je moguće ukoliko se u startu ustanove pravila od kojih nema odstupanja. Ako se bar jedna osoba dodatno veže, sve se raspada.

- Vi ne samo da ste pogrešili i zaljubili se u udatu ženu, već se i slobodna žena zaljubila u vas, a vi je ne želite. Morate to sami sa sobom da rešite.

- Ukoliko vam odnosi sa udatom ženom donose više tuge nego radosti, morate to da prekinete. Nije fer ni da lažete koleginicu sa fakluteta koja je zaljubljena u vas. Najbolje je da se odlučite na raskid dok ne naiđe prava osoba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)