Sex

ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE OTVORILA DUŠU: "Roditelji su me se odrekli zbog sramote, a ja zarađujem milione" (FOTO)

Ogorčeni zbog načina na koji je počela da stiče novac, otac i majka su je uslovili da bira između karijere i porodice, a ona je odlučila da prekine svaki kontakt sa njima.

11.10.2023 21:45

ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE OTVORILA DUŠU: "Roditelji su me se odrekli zbog sramote, a ja zarađujem milione" (FOTO)
Insstagram-Jasmine Teaa

Zvezda mreže OnlyFans iz Kalifornije tvrdi da su je se roditelji odrekli zbog njenog rizičnog izbora posla, uprkos činjenici da je, kako tvrdi do 26. godine života postala milionerka.

- Shvatila sam da je njihova ljubav uslovna – rekla je Jasmin Tea.

Ona je dodala da je prekretnica u odnosima sa roditeljima nastupila onogo trenutka kad su joj rekli da bira između posla kojim se bavi i porodice.

Jasmin navodno zarađuje milion dolara godišnje tako što deli fotografije sa oznakom X na OnliFansu, gde sebe predstavlja kao „debelu filipinsku bebu koja voli da pleše, igra video-igrice i objavljuje aktove na internetu“.

Bio je to prilično hrabar poduhvat za američko-filipinsku devojku koja je patrijarhalno vaspitavana.

- Dok sam odrastala, nisam imala dobar odnos sa roditeljima, jer su želeli da me drže pod staklenim zvonom. Nisu mi odzvoljavali da idem na žurke, pijem i izlazim. Nisam imala prijatelje i bila sam prezaštićena – ispričala je Jasmin, prenosi Njujork post.

Počela je da se slika u provokativnim pozama i oskudno odevena kako bi, kako tvrdi, kao studentkinja prevazišla nemaštinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Teaa (@jasteaa)

 

U početku je delila fotografije u donjem vešu, ali je zamagljivala lice, kako je ljudi ne bi prepoznavali. Ubrzo je, kaže, shvatila da nema premišljanja i stida u zabavi za odrasle. Tad je odlučila da prikaže i lice, ali je to dugo krila od roditelja. Poverila se samo starijoj sestri Ali.

Sve je, navodi, funkcionisalo besprekorno dok njena majka nije otkrila koliko i kako Jasmin zarađuje. Kad se vratila sa predavanja, roditelji su je sačekali i postavili joj jasan uslov.

- Bili su mnogo uznemireni i rekli mi da, ukoliko nastavim to da radim, više neću biti njihova ćerka. Razmislila sam i shvatila da su moji roditelji narcisoini. S druge strane, moja sestra je poštovala moju karijeru i zauzela se za mene. Zaista je cenim zbog toga, jer me nikad nije osuđivala i bila mi je velika podrška tokom teškog perioda – otkrila je Jasmin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Teaa (@jasteaa)

Ona je, takođe, pohvalila i svog 27-godišnjeg dečka koji joj je pružio utočište kad je izbačena iz kuće.

- Poštujem ga, jer mi je obezbedio sigurni krov nad glavom i pružio mi bezuslovnu ljubav, za razliku od mojih roditelja – priča Jasmin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Teaa (@jasteaa)

Trebalo je da prođu dve godine da Jasmin koliko-toliko izgledi odnos sa ocem i majkom.

- Shvatila sam da želim da budu deo mog života, pa sam ih pozvala i pitala da li bi želeli da se vidimo za Dan majki. Uspeli smo da se pomirimo i oni su rekli da će prihvatiti moju odluku sve dok sam sigurna i srećna zbog onoga što radim. Sada sam mnogo bliža sa njima nego što sam bila ranije, a i oni vide da sam u stanju da izdržavam samu sebe. Osim toga, i oni imaju koristi od mog posla, jer ih vodim na lepe večere i mogu da planiraju porodične dane za zabavu – objašnjava Jasmin.

Iz današnje perspektive, porodični razdor za nju je, smatrao, bio zapravo prikriveni blagoslov koji joj je pomogao da postane osoba kakva je sada.

- Bilo je teško snalaziti se, jer sam sve morala sama da shvatim, ali se sada osećam osnaženo – tvrdi Jasmin.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)