Sex

NARUČILA JE SPECIJALNI DONJI VEŠ ZA PRVU BRAČNU NOĆ: Reakcija njenog verenika kad ju je video ostavila je sve bez teksta! (FOTO/VIDEO)

Natalija Rejnolds obožava donji veš, ali, sudeći po reakciji njenog izabranika, čini se da je ovog puta pogrešila u izboru.

03.02.2023 21:01

NARUČILA JE SPECIJALNI DONJI VEŠ ZA PRVU BRAČNU NOĆ: Reakcija njenog verenika kad ju je video ostavila je sve bez teksta! (FOTO/VIDEO)
TikTok-nataliareynoldsof

Venčanje iz snova žene planiraju još od malih nogu. Natalija Rejnolds je, pak, znala koju će venčanicu poneti najbitnijeg dana u životu, kao i šminku i frizuru, ali se premišljala u vezi sa donjim vešom. Na kraju je naručila komplet u vidu brushaltera i veša sa halterima i čipkom u boji šampanjca. On je bio svilenkast i imao je detalje u vidu cveća. Natalija je, inače, strastveni zaljubljenik u donji veš, kojim redovno obraduje verenika, ali ovoga puta tražila je nešto suptilnije i nežnije, što će poneti ispod bele venčanice. Tako je konačna odluka pala na veš u boji šampanjca sa detaljima cveća.

Pošto je isprobala veš koji je stigao iz prodavnice, zadovljno je prošetala do verenika kako bi ga pitala za mišljenje. Testirala je nove "komade" uz krem pufnaste papuče i iznenadila je budućeg supruga, ali njegova reakcija nije bila ono čemu se nadala. On je stajao totalno iznenađen, vidno zbunjen i razočaran, a onda je prokomentarisao da bi možda veš bio bolji da je u crnoj boji.

- Ali naručila sam baš ovaj veš! U crnoj boji, ispod venčanice? Za prvu bračnu noć? - ponavljala je žena, a preneo San.

Komentari su preplavili njen TikTok nalog.

- Taj čovek ne zna šta propušta! -

- Kakva mlaka reakcija, mogao je to bolje da odglumi -

- Bolju reakciju imao je moj pokojni deda na samrti, pre 6 godina -

- Auuuu, šta će tek biti za koju deceniju braka -

- Na tvom mestu, razmislio bih 2 puta da li za ovog da se udam - istakli su ljudi. 

Ipak, izgleda da je njen suprug samo napravio šalu sa njom, iščekujući upravo takvu reakciju. S druge strane, on je svoju verenicu navikao u mnogo drugačijem izdanju, recimo u crnom korsetu i u čizmama preko kolena, u čemu ona izgleda kao domino dama. Tako se može zaključiti da je možda samo bio iznenađen suptilnom i nežnom stranom verenice za koju je navikao izgleda potpuno drugačije.

Samo jedan od snimaka tog interesatnog para je i onaj gde muškarac objašnava kako je svoju nevestu zamolio da mu pripremi ručak i ona je pristala. Onda je uz zvuke kuvanja pokazao i u kom izdanju njegova supruga priprema ručak, pa su svi imali priliku da vide da je čak i u toj situaciji u donjem vešu.  

- Zato sam i rekao da želim ručak, ona u tome zaista kuva - otkrio je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Tata

04.02.2023 11:53

A ja se pitam, kogće joj vraga uopšte donji veš ispod venčanice ? Samo smeta i zadržava...