Sex

UPOZNALI SMO SE PREKO FEJSBUKA I ODMAH SAM SE ZALJUBILA: Usledila je vrela noć, a onda i bolno saznanje koje nisam mogla ni da sanjam u najluđim snovima!

Očajna devojka zatražila je pomoć savetnice za veze nakon velikog razočaranja koje je doživela.

03.02.2023 08:05

UPOZNALI SMO SE PREKO FEJSBUKA I ODMAH SAM SE ZALJUBILA: Usledila je vrela noć, a onda i bolno saznanje koje nisam mogla ni da sanjam u najluđim snovima!
shutterstock.com

U muško-ženskim odnosima veoma je bitno biti otvoren i iskren kako ne bi došlo do pogrešnih očekivanja i slomljenih srca. Međutim, neretko upravo dođe baš do takvih situacija. To dovodi do preispitivanja, gde smo pogrešili i zbog čega nam partner nije pokazao da ne želi isto što i mi. Takvu situaciju doživela je i devojka kojoj su srušene iluzije posle samo jedne noći.

shutterstock.com

Sve je delovalo bajkovito dok on nije nestao

U svojoj ispovesti ona je otkrila detalje poznanstva s mladićem koji je na nju ostavio snažan utisak. Međutim, njihova ljubavna priča završila se i pre nego što je uopšte i počela.

- Počela sam sa jednim dečkom da se dopisujem putem društvenih mreža. Imam 24 godine, a on 26. Sedam dana smo svakodnevno komunicirali, razmenjivali poruke i sve je delovalo savršeno. Rekao je da se nikada ranije nije ovako osećao, kao da me poznaje godinama. Osećala sam isto - počinje ispovest devojka slomljenog srca koja je želela da ostane anonimna.

Kako je dalje istakla, do susreta je došlo posle nekoliko dana intenzivne komunikacije i usledila je vatrena noć. 

Foto: Shutterstock

Vodili su ljubav tokom cele noći, a on je prestao da se javlja

- Došao je za vikend i celu noć smo bili isprepleteni. Vodili smo ljubav triput tokom iste noći, ali dva dana kasnije on me je izbrisao na društvenim mrežama. Rekao je da ne želi da me povredi, da je udaljenost između nas bila prevelika, iako živimo u istom gradu. Posvađali smo se i on me je izbrisao iz života. Nisam prestala da razmišljam o njemu. Rekao mi je toliko lepih stvari, ali da li je sve bila laž da bi me odveo u krevet? Ostala sam sama, bez ikakvih odgovora šta se desilo i što se odjednom toliko promenio - otkrila je devojka zamolivši savetnicu za veze da joj objasni šta se desilo među njima i kako dalje da nastavi sa svojim životom.

Odgovor koji je dobila jeste i onaj koji je najrealniji nakon celokupne situacije. Život treba nastaviti dalje, to je samo jedno iskustvo iz kojeg treba izvući pouku.

- Nisi ti kriva za to kako se ponašao. Taj tip je implicirao da oseća isto prema tebi kao i ti prema njemu, ali je bio neiskren. Poneo se kao kukavica. Bolje će ti biti bez nekoga ko se tako malo brine za osećanja drugih ljudi. Ako tražiš dugoročnu vezu, isplatilo bi se da odvojite vreme da ih prvo dobro upoznate potencijalne partnere pre nekog sledećeg koraka - poručila je savetnica, piše San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)