Brak i veze

ISKORIŠĆAVA ME U KREVETU, ALI NE MOGU DA MU ODOLIM: Ispovest žene opčinjene muškarcem koji joj je upropastio život (FOTO)

Nakon što je napustio suprugu posle 10 godina braka on se sad stalno vraća, ali samo zbog intimnih odnosa s njom što uništava njeno samopoštovanje

28.01.2023 22:01

ISKORIŠĆAVA ME U KREVETU, ALI NE MOGU DA MU ODOLIM:  Ispovest žene opčinjene muškarcem koji joj je upropastio život (FOTO)
Foto: Shutterstock

Jedna Britanka (35) ispričala je terapeutkinji problem s kojim se susrela i koji ne može sama da reši pa je zamolila za savet. Kako je objasnila, bivši muž je napustio posle 10 godina braka ali i dalje imaju intimne odnose. Međutim, on kategorički odbija da joj se vrati a ona nije sposobna da sama prekine tu vezu iako je svesna da je on iskorišćava.

Foto: Shutterstock

Seks im je nikad bolji prepun strasti

Usamljeno i prazno

Kako je objasnila, ona i njen, sada već bivši, muž bili su u braku 10 godina kada je iznenada rešio da je napusti zato što je želeo da bude malo sam.

- Bila sam slomljena od bola jer sam želela da ima decu s njim. Danima sam bila očajna, plakala sam i nisam spavala nedeljama. Kad sam napokon počela da se osećam bolje on me je nazvao i rekao kako mu nedostajem. Došao je kod mene da porazgovaramo i čim sam ga ugledala na vratima sve moje emocije prema njemu su se vratile – iskrena je bila ova žena rastrzana osećanjima.

Sa bivšim mužem je počela da razgovara uz flašu vina i malo po malo, pod uticajem alkohola, završili su u krevetu.

- Bio je to najbolji seks kakav smo ikad imali. Bio je intenzivan i jak, prepun strasti da sam bila uverena da će mi se posle svega vratiti. Međutim, on je rekao kako nam je oboma to bilo potrebno i da je to bio naš poslednji intimni odnos za oproštaj. Obukao se i otišao. Osećala sam se usamljeno i prazno – ispričala je ova Britanka.

shutterstock.com

Bivši muž je samo iskorišćava i dolazi samo onda kad to njemu odgovara

Osećam se iskorišćeno

Međutim, to nije bio kraj. Posle izvesnog vremena bivši muž joj se ponovo javio i opet su imali intimne odnose.

- Jednostavno nisam mogla da odolim iako sam se posle seksa s njim osećala loše. Naša intimna veza nastavila se narednih meseci. Dolazi kad njemu to odgovara a ja se osećam iskorišćeno. Shvatila sam da mu ne nedostajem iako to stalno ponavlja već da kod mene dolazi kad mu je dosadno ili se oseća usamljeno. Za njega nisam ništa drugo do žena lakog morala koja ispunjava sve njegove seksualne želje. Pitam se da li me je ikad voleo – dodala je ona.

Ova Britanka je potpuno svesna da je intimnost sa bivšim mužem samo unazađuje i da ga nikad neće preboleti ukoliko nastave da se viđaju zbog seksa, ali priznaje da nema snage da okonča ovu vezu jer ga i dalje voli.

Foto: Shutterstock

Nastavak intimnih odnosa sa bivšim partnerom samo uništava njeno samopoštovanje i samopouzdanje

Savet terapeutkinje

Prema rečima terapeutkinje intimni odnosi sa bivšim partnerom mogu biti izuzetno uzbudljivi ali i opasni ukoliko se on poigrava s njom.

- Ljubav i seksualna privlačnost ne mogu nestati preko noći čak i kad jedan partner odluči da ode. Pošto on zna da ga i dalje volite i da želite pomirenje s njim on to koristi a vi mu to dozvoljavate. Ljubav zaista može biti kao droga i jasno mi je zašto ne možete da okončate tu vezu. Najbolji način da ga prebolite i nastavite život dalje je da u potpunosti preuzmete kontrolu nad svojim život – posavetovala je terapeutkinja.

Ona je naglasila da mora jasno da mu stavi do znanja da ukoliko ne želi pomirenje i da spasu njihov brak onda više nema šta da traži s njom.

- Recite mu da vaša intimna veza uništava vaše samopoštovanje i samopouzdanje, sprečava vas da nastavite život bez njega. Recite i njemu i sebi da zaslužujete bolje od toga što imate s njim. Ako ne možete sami da se izborite zbog emocija koje su prema njemu još uvek jake potražite pomoć bliskog prijatelja kako biste prevazišli  ovaj za vas težak trenutak. Morate biti svesni da vam nastavak intimnih odnosa sa bivšim mužem neće doneti ništa dobro a on će svakako pre ili kasnije opet otići od vas. Nemojte mu dozvoliti da on upravlja vašim životom posebno što je samovoljno odlučio da vas napusti – zaključila je terapeutkinja.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)