Sex

IMA 68 GODINA I DEVOJKU MLAĐU TRI DECENIJE: Ona je moja čarobnica u krevetu, ali ne znam da li ću moći da izdržim... (FOTO)

Kako je ispričao vremešni muškarac, njegova partnerka je mlađa od njega više od tri decenije pa se plaši osude okoline ukoliko je oženi.

12.12.2022 08:05

IMA 68 GODINA I DEVOJKU MLAĐU TRI DECENIJE: Ona je moja čarobnica u krevetu, ali ne znam da li ću moći da izdržim... (FOTO)
Shutterstock

Razlika u godinama među partnerima često je tema brojnih polemika u medijima. Stariji muškarci, čak i kad zagaze u pozne godine, često biraju i po više decenija mlađe partnerke.

Ljubavnoj terapeutkinji se javio muškarac (68) koji želi da se oženi svojom izabranicom (37) koja je od njega mlađa više od tri decenije. Međutim, kako je rekao, plaši se osude okoline i svoje porodice.

pexels.com

On ne krije da se do ušiju zaljubio u svoju tri decenije mlađu partnerku

Sjajno se slažemo, ali...

Kako je u iskrenoj ispovesti ispričao ovaj muškarac, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, iza sebe već ima jedan neuspešan brak.

- Bio sam u braku više od 20 godina. Moja bivša supruga nije bila zainteresovana za seks. Razveli smo se i ja sam upoznao mnogo mlađu ženu. Od prvog trenutka smo kliknuli, sjajno se slažemo ali ne znam šta da radim. Plašim se da neću izdržati pritisak okoline - ispričao je on a prenose britanski mediji.

Kako je naglasio, imaju fantastičan seks uprkos razlici u godinama.

- Moja izabranica je čarobna. Toliko je maštovita u spavaćoj sobi i spremna je svašta da isprobava, nikad nisam imao bolji seks u životu, prosto sam oduševljen. Zaljubio sam se, a i ona ima jake emocije prema meni. Poželeo sam da se oženim ali ne znam da li je to pametno. Ne želim da je povredim i bojim se da bih joj slomio srce ukoliko nastavimo našu vezu bez odlaska kod matičara. Moje srce će svakako biti slomljeno jer nikad ranije nisam upoznao ovakvu ženu. U dilemi sam i ne znam šta da radim – iskren je bio on.

pexels.com

On je oduševljen njenom maštovitošću u spavaćoj sobi

Odgovor terapeutkinje

Ljubavna terapeutkinja veruje da njihova veza može da funkcioniše bez obzira na ogromnu razliku u godinama.

- Neophodno je da što pre iskreno porazgovarate sa vašom izabranicom kako biste znali da li imate iste životne ciljeve. Da li oboje želite da se venčate? Da li ona želi decu? Sve dok ne budete znali kakve su njene želje nećete moći ni vi ništa da planirate – rekla je terapeutkinja.

Što se tiče osude okoline, kako je istakla ljubavna terapeutkinja, zbog velike razlike u godinama na to ne treba previše da obraćaju pažnju već da žive svoj život onako kako smatraju da je najbolje za njih dvoje.  

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Ika

12.12.2022 19:35

Jaoj tako je od našeg kuma njegov tata ima mlađu ženu koja je svega koju godinu bila starija od kuma. I prolazile godine on odjednom 73 godine i umire od korone. Ona 48. Ostala sama praktično. Umrli joj roditelji. Nisu imali dece. I čujem jako teško se nosi sada u životu a relano život je pred njoj

Gola Istina

12.12.2022 19:48

Deda ja cu te zameniti kod te zene ako ti ne mozes