Sex

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA SNIMANJE FILMOVA ZA ODRASLE: Mia progovorila šta rade muškarcima koji ne uspeju da ispune očekivanja, zaista surovo!

Mia Malkova, zvezda filmova za odrasle, otkrila je šta se zapravo dešava na snimanjima. Istina nije nimalo uzbudljiva.

15.11.2022 11:10

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA SNIMANJE FILMOVA ZA ODRASLE: Mia progovorila šta rade muškarcima koji ne uspeju da ispune očekivanja, zaista  surovo!
instagram.com/miamalkova

Filmovi za odrasle popularni su širom sveta i to decenijama unazad. Oni pružaju mogućnost da se prepustimo mašti i probudimo svoju uspavanu erotsku stranu. Na njima sve deluje idealno. Glumci su zgodni, obdareni i čini se da sa lakoćom postižu zadovoljstvo kod partnera i partnerke. Makar ako je sudeći po zvukovima koje ispuštaju tokom odnosa. Oni koji su česti konzumenti ovakvog sadržaja, smatraju da nikada neće postići uspehe u seksi vratolomijama kao glavni akteri. Ipak, ono što je bitno upamtiti jeste da su to ipak samo dobro plaćeni glumci. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

Jedna od njih je i Mia Malkova. Poslednjih godina postala je veoma uspešna i popularna u industriji za odrasle. Njeni filmovi su među najtraženijima. Ipak, ona sad otkriva da nije sve baš tako kao što se prikazuje u njenim filmovima. Malkova objašnjava kako izgleda jedan snimajući dan. Prvo se snimaju uvodne scene, gde se zvezde upoznaju, pre nego što dođe do snimanja grafičkih scena, koje zapravo uključuju daleko manje seksa nego što se misli: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

- Kada kažem da se radi uvod, to je obično ona scena gde se likovi upoznaju i gde dolazi do prvog kontakta, a tek posle se radi na scenama seksa. Inače, scene seksa nisu zapravo odnosi kao u realnom životu, jer za svaku novu pozu pravite pauzu - kaže Malkova, piše Muškimagazin.

Ona dalje otkriva da snimanje scena može trajati samo 25 minuta, dok se na setu obično koristi velika količina lubrikanta, kako bi glumci bili spremni za promene poze. Tipično, na setu bude do pet članova ekipe, a ponekad mogu biti i samo dva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

Kako ova lepotica bujnih oblina navodi, najveći problem u ovoj industriji su muški glumci koji ne mogu završiti scene jer su previše uzbuđeni.

- Ako muškarac prevremeno ejakulira i ne može da završi scenu, svi moraju da idu kući i on verovatno neće biti ponovo angažovan - tvrdi Mia.

Ona je objasnila i da pre snimanja scena satima provodi vreme u šminkernici. 

-Morate napraviti frizuru i šminku, to je obično prva stvar i traje oko sat ipo vremena. Potom pozirate za fotografije, pre nego što vam se šminka uništi, kojima će se promovisati vaš film - zaključuje glumica. 

Bonus video: 

Komentari (2)

Samo da primetim

14.11.2022 17:42

Nisu to erotski, nego porno filmovi. To je bitna razlika i ovi ne zaslužuju pažnju da bi dobili tekst.

Aca

15.11.2022 10:58

@Samo da primetim - U ovakvim filmovima i nema preke potrebe za tekstom, ovde slika vredi 1000 reci.