Roditeljstvo

DETE JE PRAVILO NERED DOK JE JELO U HRANILICI, a o onome što je ova majka potom uradila bruji svet: "Sada više nema čišćenja kuće"! (FOTO/VIDEO)

Njeni pratioci su oduševljeni: "Ovo bi moglo da bude revolucionarno otkriće!"

10.05.2023 17:01

DETE JE PRAVILO NERED DOK JE JELO U HRANILICI, a o onome što je ova majka potom uradila bruji svet: "Sada više nema čišćenja kuće"! (FOTO/VIDEO)
TikTok-elcreate

Bebe još od prvih zalogaja, kašica i nemlečne hrane počinju da ispituju sve što jedu i to ne samo čulom ukusa. Često traže da vide šta to jedu, vole da pipaju i mirišu hranu, a jedan deo tog ispitivanja jeste i bacanje hrane svuda unaokolo. Interesovanje za hranu i nove namirnice važno je za sticanje zdravih navika u ishrani. Samim tim što pokazuju interesovanje za hranu koju jedu i koja im se sprema, bebe su na pravom putu za steknu dobru naviku da se raznovrsno hrane.

Ipak, da li bacanje hrane mora da traje zauvek? Jedna mama je izgleda bila nestrpljiva da sačeka kada će njen mališan da prestane da baca hranu po kući. Ona ga je tako udobno smestila u hranilicu, a budući da je grickao kokice i pravio neviđeni haos, ona ga je sa sve sedištem ubacila u veliku, plastičnu kutiju. 

Osim toga, mališan je imao i kompletnu opremu za hranjenje. Obučen je u šuškavu jaknicu koja bi trebalo da zaštiti njegovu garderobu od potencijalnog prljanja hranom. Sedeo je u hranilici koja ima veliki poslužavnik na kome su kokice, dok mu je oko vrata bila velika plastificirana portikla. 

Najbitnije od svega je da je sva suvišna hrana ostajala unutar improvizovane ogradice.

Snimak je u rekordnom roku pregledan blizu 5 miliona puta, ima 254.000 sviđanja i više od 6.000 komentara, a preneo ga je i San.

- Postoji li i ova plastična ogradica i u većoj varijanti, treba mi za dečka koji pravi sličan nered? -

- Ova plastična kutija bi trebalo što pre da se ubaci u regularnu prodaju! -

- Ova mama je čist genije -

- Ja bih ovoj ženi odmah dao Oskara -

- Meni treba ovo i za sina i za muža! -

- Da je mališan bez odeće i da je leto, mama bi mogla samo da ga prebaci u kupatilo na tuširanje -

- Ovo bi moglo da bude otkriće veka! - glasile su samo neke od reakcija oduševljenih ljudi na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)