Ispovesti

MUŽ ME VARA SA MUŠKARCEM ZBOG JEDNOG SAM SIGURNA U TO: Spavali su u istom krevetu, a tvrdi da nisu bili intimni

Ispovest žena koja misli da je partner vara sa muškarcem.

22.06.2024 22:31

MUŽ ME VARA SA MUŠKARCEM ZBOG JEDNOG SAM SIGURNA U TO: Spavali su u istom krevetu, a tvrdi da nisu bili intimni
Shutterstock

Supruga sada sumnja u verenost muškarca, a sve je počelo njegovim priznanjem kada se pridružio jednoj grupi.

- Imam 39 godina, a moj suprug 41. Imamo šestogodišnjeg sina. Pre nekoliko meseci, moj muž se pridružio grupi o emisiji o ribolovu koju gleda na televiziji. Počeo je da se dopisuje sa drugim muškarcem i priznao mu je da je bise*sualac - a zatim i meni. Bila sam veoma nesrećna kada sam saznala da je prvo njemu priznao svoju se*sualnost, pogotovo jer smo se zakleli da nećemo skrivati tajne jedno od drugog. Nako toga stvari su se promenile. Telefonski pozivi su trajali od večere do ponoći skoro svake noći. Taj muškarac bi čak zvao mog muža dok je bio u kupatilu. Situacija je postala toliko loša da sam morala da podsetim mog muža na njegovu odgovornost prema našem sinu, kojeg sam osećala da zanemaruje - rekla je ona.

Shutterstock

Besna žena smatra da je muž prevario

Nakon toga su se i videli.

- Posle toga, taj muškarac je kupio kartu za mog muža kako bi otišli zajedno na muzički festival. To je značilo da će moj muž biti odsutan tokom dugog vikenda. Molila sam muža da ne ide, ali on je bio uporan, tvrdeći da je to samo par dana, a ne mesec. Nakon toga, priznao je da su poslednje večeri spavali u istom krevetu, ali tvrdi da se ništa nije desilo. Kaže da muškarac nije bio po njegovom ukusu, ali mu ne verujem. Rekao mi je da je jasno stavio do znanja tom muškarcu da želi da spasi svoj brak. Međutim, i dalje mislim da nešto krije. Samo želim da bude iskren. Slomljena sam, ali se pravim hrabra i lažno se smeškam zbog svog sina - poručila je žena u svojoj ispovesti za The Sun.

Savetnica ovog magazina joj je objasnila da ne može ovako da nastavi.

- Recite mu da osećate da nešto krije i da želite da bude iskren, inače nedostatak poverenja će uvek biti problem. Vaš muž je verovatno veoma nesrećan zbog svojih osećanja. Insistirajte da potražite pomoć zajedno kako biste videli da li realno može da obeća vernost u budućnosti - poručila joj je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)