Brak i veze

POZNATOJ BALERINI PALA FASADA NA GLAVU! Njena sudbina potresla je čitavu naciju, a tokom borbe za život u bolnici pojavio se ON, i lekari su grcali u suzama! (FOTO)

Nesrećna devojka nalazi se na rehabilitaciji nakon teških povreda i prinuđena ja da nosi poseban šlem zbog naprslina na lobanji, ali sada ponovo ima razloga za sreću.

22.09.2022 11:00

POZNATOJ BALERINI PALA FASADA NA GLAVU! Njena sudbina potresla je čitavu naciju, a tokom borbe za život u bolnici pojavio se ON, i lekari su grcali u suzama! (FOTO)
Printscreen Instagram/@jesuisniki

Mlada balerina opere u mađarskoj prestonici Budimpešti, Nikoleta Tot, doživela je tešku tragediju 27. juna kada se na nju nasred ulice srušila fasada s obližnje kuće i nanela joj teške povrede po glavi, zbog čega je završila u bolnici i prošla niz zastrašujućih operacija. Ona sada, međutim, ponovo ima razloga za sreću zahvaljujući uspešnom oporavku i svom vereniku i kolegi Benjaminu Babaciju, koji je uspeo da rasplače zaposlene u bolnici. Naime, on je na kolenima zaprosio teško povređenu devojku koju čeka još mnogo tretmana i terapija kako bi ponovo bila ona stara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tóth Nikolett (@jesuisniki)

Dečko na kolenima 

Kako pišu mađarski mediji, Benjamin i Niki već neko vreme su bili u ljubavnoj vezi i kobnog dana su krenuli ka pozorištu na probu ne sluteći šta ih čeka. Benjamin je na trenutak zastao da nešto pogleda u jednom izlogu i baš u tom trenutku se na Nikoletu srušila fasada sa obližnje kuće koja se renovirala. Nesrećna balerina zadobila je teške povrede glave i kičme i odmah je prebačena u bolnicu. Lekari su se danima borili da joj spasu život i na kraju su u tome i uspeli. Nakon saniranja povreda ona je nastavila oporavak u Nacionalnoj bolnici za rehabilitaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tóth Nikolett (@jesuisniki)

A onda je usledila veridba. Njen dečko Benjamin zaprosio ju je dok su zaposleni grcali u suzama gledajući romantičnu scenu. Mlada balerina, koja zbog povreda lobanje nosi specijalnu zaštitnu kacigu, ostala je bez reči kad se njen partner spustio na kolena i zaprosio je. Nakon prvobitnog šoka, prihvatila je prsten i bračnu ponudu dok su ljudi oko njih lili suze. 

- Dugo smo planirali veridbu, jednostavno sam osetio da je došlo vreme. Za nas je njen oporavak sada najvažniji i strogo se pridržavamo upustava lekara. Uprkos težini povreda doktori veruju da može u potpunosti da se oporavi - rekao je budući mladoženja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tóth Nikolett (@jesuisniki)

Istraga u toku

Specijalista za mentalno zdravlje dr. Kata Kerenji naglasila je da je jedan od kamena temeljaca uspešnog fizičkog oporavka da pacijent bude psihički zdrav, da ima ciljeve i pronađe smisao života u tako teškom trenutku. 

- Nesebična ljubav i odanost partnera u tako teškim trenucima često može imati presudan uticaj na oporavak. Nažalost, sve češće se događa da u tako teškim situacijama partner jednostavno okrene leđa. Zbog toga je ovaj Benjaminov potez za svaku pohvalu - rekla je lekarka.

Policija još traga za odgovornim za nesreću sa teškim povredama koje je zadobila balerina Nikoleta. Da stvar bude gora, policija je mesec dana pre njene nesreće zatražila istragu o tom gradilištu jer se sumnjalo da postoji opasnost od urušavanja, što bi ugrozilo kako radnike, tako i prolaznike. Istraga je u toku. 

Komentari (0)