Brak i veze DANIMA JE ČULA ČUDNE ZVUKOVE IZ GARAŽE, A KAD JE OTKRILA ŠTA MUŽ KRIJE, PLAKALA JE KO KIŠA: Nije mogla da se oporavi 22:10
Odrasli LEKARI 10 GODINA NISU ZNALI ŠTA MI IZAZIVA JEZIVE BOLOVE U VRATU I GLAVI: Bojala sam se raka, a istina je bila još gora 07:30
Odrasli SKOČILA JE U BAZEN I OSTALA PARALIZOVANA: Naučila je ponovo kako da jede i priča, a onda je usledila nova KOBNA noć 16:35
Dete I DECA U VRTIĆU IMAJU PROBLEM SA ZGLOBOVIMA: Pedijatar Jonev otkriva dve ključne stvari koje ih uzrokuju 13:55
Odrasli NIJE SVEJEDNO GDE VAS BOLE LEĐA: Često su pokazatelj podmuklih bolesti, a evo kad treba hitno da se javite lekaru! (FOTO) 09:10
Dete KIROPRAKTIČAR NAMEŠTAO KIČMU BEBI STAROJ ŠEST DANA! Šokantan prizor, ljudi odmah reagovali! 12:05
Brak i veze POZNATOJ BALERINI PALA FASADA NA GLAVU! Njena sudbina potresla je čitavu naciju, a tokom borbe za život u bolnici pojavio se ON, i lekari su grcali u suzama! (FOTO) 09:00
Odrasli Postaću majka prvi put, ali MOJU BEBU MORAM DA RODIM DVA PUTA! Šokantan slučaj ove mlade mame zaprepastio je svet! 12:00