Telo

Ova žena NOGE koristi kao SUPERMOĆ, ona njima zatvara gepek ili avionski deo za ručni prtljag! (VIDEO)

Ana Kanik je dugonoga ruska balerina koja uspeva toliko visoko da podigne nogu da će se i vama zavrteti u glavi, uz to ona je mama dvoje dece, supruga ali i superžena!

16.07.2022 10:00

Ova žena NOGE koristi kao SUPERMOĆ, ona njima zatvara gepek ili avionski deo za ručni prtljag! (VIDEO)
instagram-anna_kanyuk

Roditeljstvo zahteva mnoga odricanja. Beba će vam bar 1. godinu biti neprestano u rukama pa teško da ćete bilo šta drugo moći da uradite. Porodiljsko bolovanje izgleda nije bez razloga određeno na baš celu godinu po dolasku bebe. U jednoj ruci, i to po pravilu desnoj, držite bebu, dok levom teško šta možete još da ponesete, sem ako niste ruska balerina i to Ana Kanik (Anna Kanyuk).

Avion je sleteo, a vi držite bebu u naručju. Morate da uzmete torbu koja vam je u delu za prtljag, a nikoga u blizini da vam pomogne. Ana to rešava na sledeći način. Ona u desnoj ruci drži bebu, dok levom otvara deo za prtljag iz koga izvlači poveći kofer sa točkićima. Kofer polako spušta drugom rukom, a nogu diže i njome zatvara gornju pregradu za ručni prtljag u avionu na vidno zaprepašćenje strjuardese.

Jedan od prvih Aninih snimaka koji je izazvao oduševljenje širom sveta je onaj gde u levoj ruci drži bebu dok desnom rukom otvara gepek automobila. Ona iz njega vadi kolica koja jednim potezom ruke uspeva da rasklopi. Pošto u jednoj ruci drži bebu i u drugoj kolica, ova balerina nogu diže visoko iznad glave kako bi zatvorila gepek.

Ana ima stajling u vidu kratkog topa i šortsa, dok nosi i elegantne salonke leopard dezena sa tankom štiklom od oko 12 cm. Ona upravo štiklom uspeva da pogodi deo koji aktivira automatsko spuštanje gepeka.

Snimak koji je postavila nosi i originalan naziv:

- Slavljenica u izdanju superžene! -

Samo neki od komentara njenih milion i 400.000 pratilaca bili su ovi:

- Ona je za svega 5 sekundi uradila sve to -

- Legendarna žena -

- Seksi mama -

- Superheroj -

- Lepo, ali nepotrebno -

Ana je mama čak dve devojčice i uživa u izvođenju vratolomija gde god joj to uslovi dozvoljavaju. A ovo su samo neki od njih.

- Obožavam žurke poput ovih - napisala je balereina dok radi stav na rukama u kupaćem kostimu, sa pink kačketom i u pink štiklama. Ona tom prilikom noge izvija u najneverovatnije položaje, dok starija ćerkica trčakara pored nje i to u njenim visokim potpeticama.

Ana uživa u ljubavi supruga i njihovo dvoje dece, dok svaku priliku koristi da svoje duge noge rastege ili iskoristi kao dodatnu supermoć.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)