Dete ZBOG OVOG SNIMKA SUZE SAME LIJU: Posle rođenja nije se začuo plač bebe, a ono što je zatim uradio doktor dirnulo je mnoge PRAVO U SRCE! (VIDEO) 13:20
Zanimljivosti "TRAŽIO SAM DA ME VOZE U BOLNICU, MISLIO SAM DA IMAM UNUTRAŠNJE KRVARENJE": Dejan Petrović progovorio o saobraćajnoj nesreći i noćnim morama koje je imao nakon nje 18:50
Ispovesti POTRESNA ISPOVEST TEŠKO BOLESNE ŽENE: Nakon što je saznala da boluje od raka, doživela je još veći šok! 19:00
Odrasli UMRO SAM I VRATIO SE U ŽIVOT POSLE NEKOLIKO MINUTA, SVEGA SAM BIO SVESTAN: Čovek je do detalja opisao dramatičnu borbu, ali i zašto niko ne bi trebalo da se plaši ONOGA ŠTO SLEDI! (FOTO) 17:01
Odrasli HRABRA VIOLETA VODILA JE TEŠKU BITKU PROTIV RAKA, a sada ljudima ima da poruči samo jedno: Sve može da sačeka, ne žurite, živite život! (FOTO) 15:01
Odrasli ŽALIM JEDINO ŠTO NEMAM DETE! Ministarka zdravlja Danica Grujičić otkrila koja je najveća žrtva koju je podnela zbog karijere 16:10
Brak i veze POZNATOJ BALERINI PALA FASADA NA GLAVU! Njena sudbina potresla je čitavu naciju, a tokom borbe za život u bolnici pojavio se ON, i lekari su grcali u suzama! (FOTO) 09:00