Ispovesti

POTRESNA ISPOVEST TEŠKO BOLESNE ŽENE: Nakon što je saznala da boluje od raka, doživela je još veći šok!

Mesecima je plakala a sad se bori za sopstveni život kako zna i ume.

13.02.2024 20:00

POTRESNA ISPOVEST TEŠKO BOLESNE ŽENE: Nakon što je saznala da boluje od raka, doživela je još veći šok!
Shutterstock

Bolest je sama po sebi uvek teška posebno kad pacijent dobije zastrašujuću dijagnozu. U takvim situacija potrebna je neverovatna snaga ali i podrška porodice kako bi se oboleli izborio sa strahom i neizvesnošću lečenja. Kako je u iskrenoj ispoveti ispričala jedna žena ona je imala tešku sudbinu. Ne samo što joj je dijagnostikovan rak već ju je ostavio i muž, piše britanski Miror.

shutterstock.com

Zastrašujuću dijagnozu dobila je pre dve godine i od tad se bori za život

Noćna mora

Prema njenim rečima, pre dve godine joj je dijagnostikovan rak krvi koji se razvija u plazma ćelijama koštane srži. Ova strašna vest promenila je njen život iz korena na mnogo načina koje u tom trenutku nije bila ni svesna.

- U braku sam 25 godina i moj suprug je u početku zaista bio uz mene. Brinuo se o kući, o našim ljubimcima dok sam se ja borila sa teškim nuspojavama lečenja. Zbog tumora sam se pogrbila nisam mogla normalno da ležim, niti da se krećem. Nisam sigurna kada je moj brak počeo da se raspada, ali moj suprug više nije dolazio u krevet već je spavao na kauču. Nije išao samom na lekarske preglede osim ako ga nisam posebno zamolila. Nije me grlio, a ako jeste, to je bilo onako reda radi - ispričala je ona. 

Osećajući da se nešto dešava pokušala je više puta da razgovara s njim, ali je on, prema njenim rečima, postajao sve zlobniji prema njoj.

- Sećam se da je bio doček Nove godine kada je počeo da me zasipa najgorim rečima. Bez imalo obzira mi je rekao: "Čestitam, tvoja najgora noćna mora će postati stvarnost. Umrećeš sama!" Vikao mi je da više ne želi da bude u braku sa mnom i te iste noći je pokupio svoje stvari i otišao. Povremeno dođe da uzme još nešto od stvari ali i tada odbija da samnom razgovara iako dobro zna da ovako bolesna ne mogu da radim i zaradim novac - očajna je bila ova žena.

shutterstock.com

Muž je bezočno napustio i zatražio razvod iako je znao kroz kakav pakao prolazi

Borba za život

Pored borbe sa opakom bolešću ona se našla u situaciji da sad mora da se bori i da preživi.

- Prestao je da plaća rate za moj automobil i on mi je oduzet. Nije platio hipoteku za kuću. Srećom, struja je još uvek uključena a nisu mi isključili ni mobilni telefon. Ja sam u invalidskoj penziji ali to nije ni blizu dovoljno novca. Sa dva psa i pet mačaka o kojima treba da brinem još uvek pokušavam da se oporavim od šoka zbog ovakvog razvoda i ponašanja mog muža - rekla je ona sa suzama u očima.

Kako je priznala mesecima je plakala, a najviše je izjeda što ni danas ne zna šta se dogodilo i zašto je tako surovo ostavio. 

- Ne razumem, kako neko ko te je voleo pola života odjednom postao tako zao i bezosećajan. Nekad je bio tako sladak, nežan, zaštitnički suprug. Zaista ne razumem šta se dogodilo da me ostavi u trenutku kad se borim za sopstveni život sa teškom bolesti - dodala je ona.

Usledile su brojne reakcije na njenu ispovest.
-  Ovo je moja noćna mora. Biti napušten od osobe koju najviše voliš u najtežem trenutku.

- Meni je dijagnostikovano ozbiljno oboljenje posle 14 godina braka. Nešto se promenilo kod moje žene i postala je zla, puna gorčine i stalnio mi je govorila da se nikad ne bi udala za mene da je znala da će se ovo dogoditi.

- Šta je bilo sa onim "U bolesti i zdravlju i dok nas smrt ne rastavi..." Strašno je kad u takvim trenucima shvatiš s kim si delio život i postelju.

- Koliko god ti sve ovo izgledalo strašno veruj mi jednog dana ćeš biti srećna što si se oslobodila skota koji nije zaslužio da ima takvu ženu - bili su samo neki od komentara na njenu ispovest. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)