Brak i veze

POJAVIO SE NA TAKMIČENJU I POSVETIO PESMU BIVŠOJ DEVOJCI: Javila mu se usred emisije, a ovakvu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)

Hajdi Klum je pokušala da momka oraspoloži i da mu pomogne.

09.01.2024 10:00

POJAVIO SE NA TAKMIČENJU I POSVETIO PESMU BIVŠOJ DEVOJCI: Javila mu se usred emisije, a ovakvu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/gottalentww

Raskidi su vrlo tužni momenti, a mnogi kroz njih prolaze na različite načine. Bilo da je u pitanju kraća ili ozbiljnija veza, pa i brak, neki to dožvljavaju daleko emotivnije od drugih. Iako na kraju nije bitno čija je krivica za razlaz većina se iznova preispituje da li su doneli pravu odluku ukoliko su oni ti koji su prekinuli kontakt, dok druga strana u većini slučajeva ostaje povređena. Neretko se dešava da krivice ima na obe strane i da jednostavno par nije pronašao zajednički jezik, niti uspeo da iskomunicira kako da izađu na kraj sa problemom u vezi.

shutterstock.com

Raskidi su traumatična iskustva i često obe strane dugo analiziraju šta se dogodilo i zašto su se razišli

Jedan momak se pojavio na jednom velikom i poznatom muzičkom takmičenju u kojima su među članovima žirija bile Sofija Vergara i Hajdi Klum. Momak je predstavljajući sebe u prvih nekoliko minuta otkrio kako je bio oženjen i da se rastao sa svojom, sada već bivšom, partnerkom.

Pošto je to zaintrigiralo žiri, te su ga pitali ko je bo kriv, on je otkrio kako je krivice bilo i kod jednog i kod drugog, ali i da on i dalje voli svoju bivšu partnerku i da bi voleo da mu se vrati, međutim, sada su rastavljeni. Osim toga napomenuo je da će pesma koju bude izvodio biti posvećena upravo njoj, što je naišlo na ovacije i podršku publike i žirija.

- Da li bi je pozvao?Da li ona zna da si ovde- pitala ga je hajdi Klum.

- Da, naravno da zna..i ona se sve vreme moli za mene kod kuće- odgovorio je momak kroz osmeh.

Čim je to čula, Hajdi se nijednog trenutka nije premišljala već je ustala i rekla momku da je pozovu. Budući da je njegov telefon bio u bekstejdžu  otišao je po njega na brzaka, a onda se vratio i zajedno su sa bivšom manekenkom pozvali njegovu bivšu.

- Zdravo Fejt, stojim ovde pored ovog zgodnog vatrogasca. Mislim gledam u njega izbliza i razmišljam kako si to mogla da pustiš tek tako, Fejt on te stvarno voli- obratila joj se Hajdi putem video poziva.

Bivša manekenka se zatim vratila nazad rekavši devojci da ostane na vezi kako bi poslušala svog bivšeg supruga koji će otpevati pesmu za nju.

 

 

Momak je sve vreme pevao emotivno, dok je Hajdi povremeno držala slušalicu i okretala kadar ka njemu, a devojka je to dočekala sa oduševljenjem. Na kraju, nastup je propratio gromoglasan aplauz i ovacije koji su obećavali pomirenje.

Snimak je na TikToku sakupio 1,2 miliona sviđanja, a mišljenja su bila podeljena.

- Čak i da joj se ne vrati, neće otići kući sam.

- On je manipulativni zlostavljač i ovo je poslednja šansa njegove manipulacije da je vrati.

- Ali pravo pitanje je šta je on uradio?

- Ona više ni ne gleda brate, otišla je.

- Zašto on gubi vreme sa njom?

- Kako je mogla da ga ostavi...toliko je sladak- bili su neki od komentara.

Iako su mnogi bili mišljenja da je Hajdi odradila svoje i da će dosta pomoći momku to što je umešala prste, većina je bila skeptična poručivši mu da krene dalje i da ne gubi vreme čekajući da se njegova bivša devojka predomisli ili nećeka. Ipak, bilo je i onih koji su razumeli devojku,rekvši kako sigurno ne može preći preko nekih stvari koje su je povredile i da je sasvim logično da je odlučila da stavi tačku na tu priču ako je shvatila da nigde ne vodi.

- Kada jednom ode brate, otišla je - zaključio je jedan od tiktokera diskusiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)