Brak i veze

KLEKNUO JE PRED NJOM, A ONA JE VRISNULA: Pružio joj je komad nakita potom je usledilo nešto čemu se niko nije nadao! (VIDEO)

Kijara King je pokazala pratiocima o čemu se radi i zašto se rastopila od sreće.

15.12.2023 10:00

KLEKNUO JE PRED NJOM, A ONA JE VRISNULA: Pružio joj je komad nakita potom je usledilo nešto čemu se niko nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chiaraking

Kijara King je poznata britanska Tiktokerka koju na ovoj mreži prati 3,9 miliona ljudi. Prošle gdine je okončala dugogodišnju vezu a poslednjih nekoliko meseci je u romansi sa jednim turskim tiktokerom. Na njenom profilu pojavila se interesantna objava zbog koje su njeni pratioci pomislili da je zaprošena i da će uskoro stati pred oltar.

Printscreen/TikTok/chiaraking

Tiktokerka je napravila pravu pometnju na mreži svojom objavom

 

U snimku se vidi kako je bila napolju po snežnom vremenu sa jednim momkom, a on je u jednom trenutku kleknuo pored nje te joj pružio u rukama nešto. Kijara je vrisnula od sreće i počela da skače a onda su dotrčali do kamere koja ih je snimala, kako bi podelili sa pratiocima o čemu je reč. Iako su mnogi očekivali da je rekla "da" ipak je bilo nešto drugo po sredi.

Presrećna devojka je pokazala u kameru minđušu otkrivši svima da je njen prijatelj Endrju Spendi pronašao nakit koji je izgubila u snegu. Iako su svi mislili da je u pitanju njen momak, ispostavilo se na kraju da je to njen prijatelj koji je pokazao da je pravi vitez i da je i na snegu pronašao njenu viseću srebrnu minđušu koja joj je ispala u nekom trenutku i nije mogla da je nađe. U komentarima su mnogi pitali da li je to Eren San, njen momak ali je on kroz osmeh odgovorila da nije.

 

 

- Čestitam na krajnjem pronalasku.

- Devojko...zašto ovo radiš....zašto se igraš sa mojim srcem...mislim...drago mi je da si pronašla minđušu.

- Devojko, toliko sam bila uzbuđena.

- Kijara....poverovala sam u to.

- Odličan performans....dobro ste to izveli- bili su neki od komentara.

Mnogi su Kjari u komentarima rekli kako ih je zaista "prešla" i da su mislili da je nova faza u njenom životu u najavi. Drugi su rekli da prestane sa ovakvim "igricama" jer ne mogu da podnesu činjenicu da je njen "devojački život" gotov.

Ova tiktokerka je inače poznata po zanimljivim objavama u kojima često govori i glumi kako se žene ponašaju u vezi, zatim deli trenutke iz svog života i nove veze ali i daje savete o izgledu i nezi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)