Telo

REŠILA JE DA NE ŽELI DA NOSI BRUSHALTER I TO PONOSNO POKAZALA: U snimcima je sve pokazala, a ovakvim reakcijama se nije nadala (VUDEO)

Madelin je Tiktokerka koja ne voli da oblači bilo šta u čemu joj nije prijatno, ali pojedini komentari na društvenim mrežama su je zapanjili.

11.12.2023 20:00

REŠILA JE DA NE ŽELI DA NOSI BRUSHALTER I TO PONOSNO POKAZALA: U snimcima je sve pokazala, a ovakvim reakcijama se nije nadala (VUDEO)
tiktok-madds.maxjesty

Madelin je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 200.000 ljudi. Ona redovno deli savete iz oblasti mode, ali poslednjih godina pridržava se jednog svog pravila, a to je da ne nosi brushalter. Ma koliko je ženama laknulo kada su videle da nisu jedine koja ne nose grudnjak, muškarci su bili podeljenog mišljenja.

Ova devojka je očigledno u ranim dvadesetim, tako da i dalje sjajno izgleda i bez brushaltera. S druge strane njene gudi nisu mnogo velike, da bi bez grudnjaka delovala nepristojno ili vulgarno. Madelin se tako usnimila dok je bila u sportskoj beloj majici bez rukava, ispod koje nije imala ništa u bukvalnom smislu reči. Preko svega je ogrnula kariranu košulju, dok je dole imala izbledele farmerice.

@madds.maxjesty To be fair I NEVER wanted the bra inside the fit anyways Because whyyyyy did you put pads in this in the first place!!!!😭 #relatable #girlproblems #selflove #bodypositivity #brami ♬ Just A Girl - No Doubt

Ona je ovog puta zabavno kroz pesmu koja je išla u pozadini objasnila na kakve je reakcije muškaraca nailazila od kad je rešila da prestane da nosi grudnjak. Naime, pojedini su joj odgovorili da kada žene ne bi nosile brushaltere, kod muškaraca bi proradila životinjska strana i navodno “ne bi mogli da se kontrolišu”.

- Ne nosim brushalter zato što se sa njim ne osećam prijatno, ne zato što to želim - stoji preko snimka.

- Da li to znači da su muškarci životinje? - upitala je Tiktokerka dalje na snimku, a o njoj je pisao i San.

 

Video je pregledan veliki broj puta, dok su komentari usledili.

- Ni ja nikada ne nosim brushalter, eventulano sportski grudnjak i to baš kad moram.

- Ništa neudobnije u garderobi nemam sem njih, mrzim ih.

- Ti si devojko toliko dobar influenser, svaki put kad pogledam tvoje snimke steknem potrebnu dozu samopouzdanja.

- Ako je za utehu, nisu svi muškarci životinje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)