Telo

ZBOG PRIRODNO BUJNOG POPRSJA PROZIVAJU JE NA MREŽAMA: Zanosna crnka im je jednom rečenicom zapušila usta!(VIDEO)

Ova tiktokerka se uverila da je svetu nemoguće ugoditi.

03.12.2023 21:00

ZBOG PRIRODNO BUJNOG POPRSJA PROZIVAJU JE NA MREŽAMA: Zanosna crnka im je jednom rečenicom zapušila usta!(VIDEO)
Tiktok-yourrrmom

Mnoge žene koje imaju prirodno veće grudi izazivaju pažnju i na meti su kritika. Često ih optužuju da su ugradile silikone ili da bi trebalo da budu zakopčane do grla kad već imaju toliko porpsje. Tiktokerka koja se predstavlja pod korisničkim imenom “Tvoja mama” na ovoj društvenoj mreži je samo jedna od mnogih žena koju prozivaju samo zato što ima bujne obline

Ova zanosna crnka snimila je klip za TikTok u kom objašnjava da neće prikrivati dekolte samo zato što to pojedinima smeta. Ona se takođe našalila na svoj račun, pa dok ide snimak čuje se klip u kome se pominju krave.

 

 

- Ženo, napolju je krava. Ovo je farma krava, naravno da su krave napolju - čuje se na videu.

- Žao mi je što ne želim da nosim široku odeću, samo da bih prikrila grudi zbog vas. Dušo, nosim D korpe, ne mogu da ih sakrijem - napisala je ova devojka u opisu snimka koji je podelila, a o njoj je pisao i San.

Ova crnka je objasnila da nosi D korpe i da prirodno ima veće grudi, koje prosto ne može da prikrije, niti to želi. Veliki broj žena podržao ju je u komentarima. Žene su iskreno pisale kako uglavnom nose veličinu A i priznale da bi dale sve na svetu kad bi prirodno nosile veličinu D.

 

@333yourrrmom I’m sorry that I don’t want to wear baggy clothes just to cover them up for you #fypシ ♬ cow farm - Evan Caplan

 

Snimak je naišao na različite reakcije, iako je očigledno da je najviše bilo komentara podrške.

- Sasvim mi je jasno kroz šta prolaziš, svakodnevno se suočavam sa time.

- Klasika, kada sam bila devojčica i nosila korpu A, jedva sam čekala da mi grudi porastu, a sada kad nosim D, ne znam šta ću sa njima više.

- Izgledaš prelepo, mogu samo da ti zavide.

- Meni ova tvoja crna majica deluje sasvim korektno, ne znam kome bi to moglo da smeta.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)