Brak i veze

NIJE VIDELA DRUGARICU 10 GODINA, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA: Tražila mi je da joj stavim 300 evra u kovertu za svadbu, a onda rekla nešto što me je zapanjilo!

Jedna devojka podelila je na sajtu Redit svoje neobično iskustvo i izazvala salve reakcija.

22.06.2023 21:01

NIJE VIDELA DRUGARICU 10 GODINA, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA: Tražila mi je da joj stavim 300 evra u kovertu za svadbu, a onda rekla nešto što me je zapanjilo!
Shutterstock

Polemika oko toga koliko novca staviti u kovertu kad idete na venčanje uvek je aktuelna. Ali potez na koji se odlučio jedan par, koji je planirao svadbu, zaprepastio je ljude na društvenoj mreži Redit. 

Kako je ispričala devojka koja nije želela da joj se pominje ime, umesto pozivnice za venčanje prijateljice dobila je neobičan predlog.

Foto: Shutterstock

Mladenci su osmislili veoma neobičan plan pred venčanje

Kako je ispričala devojka, s prijateljicom se nije ni čula ni videla duže od 10 godina, a onda je jednog dana preko Fejsbuka iznenada dobila poruku od nje.

- U prvom trenutku sam se obradovala kad sam videla poruku, ali sam se šokirala kad sam pročitala šta mi piše. Moja nekadašnja prijateljica me je obaveštavala da se udaje narednog meseca. Bez blama mi je rekla da me ne može pozvati na svoje venčanje, ali da joj pošaljem 300 evra - ispričala je zbunjena devojka.

Šokirana sadržajem poruke prvo je pomislila da je nekadašnja prijateljica sasvim slučajno poslala poruku, pa joj je odgovorila i zatražila da joj objasni o čemu se radi.

- Čestitala sam joj na udaji i zamolila je da mi pojasni o čemu se radi. Ubrzo mi je stigao odgovor kako ona i suprug prikupljaju donacije za medeni mesec. Kako je napisala, bilo bi lepo kad bih joj poslala tih 300 evra. Tad sam shvatila da nije greška - dodala je ona.

Kako je ponovila, duže od 10 godina nije videla nekadašnju poznanicu.

- Mi se znamo iz srednje škole, nekad smo bile dobre drugarice ali su nam se putevi razišli i nismo se videle, niti čule posle završetka srednje škole. Nisam mogla da verujem da ima toliko drskosti da traži novac od mene, a da joj pritom ne pada napamet da me uopšte pozove na svadbu. Napisala sam joj da joj još jednom čestitam na venčanju, ali da ću 300 evra koje mi je tražila donirati u humanitarne svrhe - napisala je devojka na mrežama.

Usledili su mnogobrojni komentari na njen post.

- Kakav bezobrazluk! Dobro je da nisu tražili da im kupite kuću ili automobil - 

- Nikad nisam čuo da se prikuplja donacija za medeni mesec - 

- Koja svetska fora, uzmeš pare od prijatelja, a ne moraš ni da ih pozoveš na venčanje - 

- Hahaha... ovo mi je hit! Ljudi svašta sebi dozvoljavaju. Ona nikad nije ni bila tvoja prijateljica, ni pre 10 godina, a kamoli sad - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)