Horoskop

POMRAČENJE MESECA MENJA LJUBAVNE ŽIVOTE TRI ZNAKA: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan!

Evo kome se smeši sudbina.

12.09.2024 09:01

POMRAČENJE MESECA MENJA LJUBAVNE ŽIVOTE TRI ZNAKA: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan!
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pomračenje Meseca koje će se dogoditi 18. septembra u znaku Riba donosi talas sećanja iz prošlosti i novi susret sa osobama koje će značajno uticati na vaš život. Znak Riba, koji tradicionalno upravlja dušom i emocijama, biće na posebnom ispitu, jer će pomračenje osvetliti duboka osećanja i karmičke veze koje su se formirale tokom mnogih inkarnacija. Ovo pomračenje takođe naglašava završenje ciklusa koji je započeo mladim Mesecom 10. marta 2024. godine.

Za mnoge, ovo pomračenje može doneti osvežavanje starih osećanja, dok će drugi imati priliku da upoznaju novu osobu koja je rezultat njihovog duhovnog sazrevanja tokom teške 2024. godine. Evo na koja tri horoskopska znaka će najviše uticati. 

Devica

Pomračenje se događa u vašem sektoru veza, što može značiti da ćete sada imati priliku da bolje razumete osećanja drugih ljudi prema vama. Očekujte da inicijativa ne bude vaša, već će doći iz spoljnog izvora. Vaš budući partner može biti stariji od vas najmanje sedam godina, s obzirom na Saturnovu konjunkciju sa Mesecom u vreme pomračenja, što često dovodi do prisustva zrelih osoba u našem životu. Ova osoba je karmički poslana da vam pomogne u ličnom rastu, i njene reči će odjeknuti kao ono što ste odavno trebali čuti.

Tokom pomračenja, dozvolite sebi da se suočite sa osećanjima koja ste možda izbegavali, jer ćete biti ranjiviji i lakše ćete moći da analizirate postupke i reči ove osobe pre nego što preduzmete dalje korake.

Škorpija

Pomračenje će se odraziti u vašem ljubavnom sektoru, ali uticaj Saturna može doneti dodatne obaveze u vašoj vezi. Vaš partner možda nije potpuno slobodan ili može postaviti zahteve koji su više nego što ste trenutno spremni da prihvatite. Na primer, može razgovarati o budućnosti, kao što je planiranje porodice, dok vi možda još niste spremni za taj korak. Važno je da razumete da će 18. septembar biti samo "prvi znak" promena koje će se odvijati u vašoj ljubavnoj sferi.

Promene će se nastaviti u proleće 2025. godine, kada će biti teško izbeći prilike i situacije koje se sada pojavljuju. Budite spremni da se suočite sa promenama koje će se odvijati, jer će vaša ljubavna situacija evoluirati.

 

Rak

Pomračenje Meseca se odvija u vašem sektoru vere, pogleda na svet, religije i širenja svesti. Međutim, Saturn, koji vlada vašim bračnim sektorom, igra ključnu ulogu u ovom periodu. Ovo može značiti da osoba iz druge zemlje ili putem obrazovanja može ući u vaš život. Čak i ako vaša romansa ne pređe u ozbiljnu fazu, ova osoba će postati vaš mentor i zauvek promeniti vaš pogled na život. Iskoristite ovu priliku da se otvorite za nova iskustva i učenja koja će vas obogatiti na duhovnom nivou.

Pomračenje Meseca 18. septembra nudi jedinstvenu priliku za introspekciju i promenu. Bez obzira na to da li ćete se suočiti sa prošlim osećanjima ili upoznati nekoga novog, ovaj period će vam omogućiti da prepoznate i prihvatite ključne aspekte svog emocionalnog i duhovnog razvoja.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)