Horoskop

DANAS JE MLAD MESEC U DEVICI I SPREMITE SE ZA UDAR NA NOVČANIK: Biće gusto, a u krevetu pusto! Evo koga ipak prati sreća

Evo šta mlad Mesec donosi za svaki horoskopski znak.

03.09.2024 09:01

DANAS JE MLAD MESEC U DEVICI I SPREMITE SE ZA UDAR NA NOVČANIK: Biće gusto, a u krevetu pusto! Evo koga ipak prati sreća
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas, 3. septembra, ulazimo u fazu mladog Meseca u Devici, što označava početak novog ciklusa ispod uticaja ove analitične i organizovane energije. Ovaj period dolazi nakon završetka retrogradnog Merkura 28. avgusta, što nam omogućava da sa sigurnošću koračamo kroz preostali deo sezone Device, sa nogama čvrsto na zemlji. Sa Suncem i Mesecom u Devici, pripremite se da budete obavijeni Zemljinom energijom koja naglašava red, analizu i efikasnost.

Devica je poznata po svojoj urednosti, ljubaznosti i analitičkom pristupu. Energija Devica vas može inspirisati da unapredite svoje hobije, povežete se sa zajednicom i poboljšate upravljanje vremenom. Međutim, ova energija može postaviti visoke standarde koji mogu izazvati osećaj pritiska kod vas i drugih. Ravnoteža je ključna, jer prekomerno razmišljanje može dovesti do anksioznosti. Stoga, u ovom trenutku, važno je pristupiti izazovima s pozitivnim namerama i organizovanim načinom razmišljanja. Evo šta znači mlad Mesec u Devici za svaki horoskopski znak.

Ovan

Mlad Mesec osvetljava vašu šestu kuću dnevnih rutina i blagostanja, podstičući vas da razmislite o tome kako vaše navike utiču na zdravlje. Opozicija sa Saturnom u vašem 12. polju može ukazivati na potrebu da se suočite sa dugotrajnim problemima. Fokusirajte se na pojednostavljenje rutina kako biste smanjili stres.

Bik

Ovaj mlad Mesec aktivira vašu petu kuću kreativnosti i romantike, pozivajući vas da usavršite pristup stvarima koje vas raduju. Opozicija sa Saturnom u vašem 11. polju može izazvati preispitivanje društvenih obaveza. Razmislite o neočekivanim promenama u vašem identitetu i ciljevima.

Blizanci

Mesec osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, ohrabrujući vas da poboljšate svoj životni prostor i emocionalni pejzaž. Opozicija sa Saturnom u vašem 10. polju može izazvati izazove u karijeri. Iskoristite jasnu komunikaciju za prevazilaženje prepreka.

Rak

Ovaj mlad Mesec naglašava vašu treću kuću komunikacije i učenja, podstičući vas da poboljšate način povezivanja s drugima. Opozicija sa Saturnom u vašem 9. polju može izazvati preispitivanje dugotrajnih uverenja. Usmerite se na jasnu komunikaciju i usklađivanje sa dubljim vrednostima, pazite na finansije. 

Lav

Mesec se obnavlja u vašoj drugoj kući finansija i samopoštovanja, što vas poziva da preispitate svoje finansijske navike. Opozicija sa Saturnom u vašoj 8. kući može doneti pitanja vezana za dugove i intimne odnose. Posvetite se jasnoj komunikaciji i pripremite se za moguće neočekivane promene u karijeri.

Devica 

Sa mladim Mesecom u vašem znaku, savršen je trenutak za postavljanje ličnih namera i fokusiranje na samousavršavanje. Opozicija sa Saturnom u vašem sektoru veza može izazvati preispitivanje odnosa. Sukob sa Uranom podstiče potrebu za napuštanjem prošlosti i prevazilaženjem inhibicija.

Vaga

Ovaj mlad Mesec naglašava vašu 12. kuću introspekcije i lečenja, pozivajući vas da se odmorite i napunite energijom. Opozicija sa Saturnom u vašoj 6. kući može doneti stres na poslu ili zdravstvene probleme. Iskoristite ovo vreme za refleksiju i usklađivanje svakodnevnih navika sa dubljim željama za mirom.

Škorpija

Mlad Mesec aktivira vašu 11. kuću prijateljstva i budućih ciljeva, podstičući vas da unapredite svoje dugoročne planove i društvene mreže. Opozicija sa Saturnom u vašoj petoj kući može izazvati izazove u ljubavi ili kreativnim projektima. Usredsredite se na negovanje prijateljstava koja su u skladu sa vašim težnjama.

Strelac

Ovaj mlad Mesec osvetljava vašu 10. kuću karijere i autoriteta, što je idealno vreme za postavljanje namera za profesionalne ciljeve. Opozicija sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući može stvoriti trenje između ličnog i profesionalnog života. Iskoristite kreativnost i samopouzdanje, ali pripazite na neočekivane promene u dnevnim rutinama.

Jarac

Mesec se obnavlja u vašoj devetoj kući visokog obrazovanja i putovanja, pozivajući vas da proširite svoje horizonte. Opozicija sa Saturnom u vašoj trećoj kući komunikacije naglašava potrebu za disciplinom i pronicljivošću. Sukob između Merkura i Urana može doneti iznenadne promene u vašim kreativnim i romantičnim projektima.

Vodolija

Mlad Mesec aktivira vašu osmu kuću transformacije i zajedničkih resursa, podstičući vas da se pozabavite emotivnim i finansijskim pitanjima. Opozicija sa Saturnom može izazvati osećaj nesigurnosti. Sukob Merkura i Urana može doneti neočekivane promene u vašim odnosima i finansijama. Iskoristite ovo vreme za analizu i usklađivanje sa vašim dugoročnim ciljevima.

Ribe

Ovaj mlad Mesec naglašava vašu sedmu kuću veza, što je idealno vreme za postavljanje namera za partnerstva. Opozicija sa Saturnom može izazvati potrebu za jasnim granicama. Sa Merkurom u Lavu, vaše dnevne rutine su u fokusu, ali pripazite na moguće iznenadne promene u komunikaciji. Fokusirajte se na usavršavanje odnosa koji podržavaju vaš lični rast i blagostanje.

Ovaj mlad Mesec donosi priliku za novi početak i samousavršavanje, pružajući vam energiju da unapredite svoje životne aspekte sa jasnoćom i svrhom. Iskoristite ovaj period za postavljanje namera koje će vas voditi kroz predstojeće mesece.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)