Horoskop

TOKOM NAŠEG ŽIVOTA PLUTON JE POSLEDNJI PUT U JARCU: Pobrinuće se da sve pođe po zlu, evo kome sledi RAZOTKRIVANJE

Otkrijte šta zvezde imaju da kažu o vašoj sudbini! Nepredviđene promene na pomolu!

30.08.2024 13:42

TOKOM NAŠEG ŽIVOTA PLUTON JE POSLEDNJI PUT U JARCU: Pobrinuće se da sve pođe po zlu, evo kome sledi RAZOTKRIVANJE
Shutterstock

U septembru nas očekuju veliki tranziti i transformacije prema astrološkim prognozama. Uran se retrogradno kreće na 27 stepeni Bika, a Pluton ponovo ulazi u Jarca. Očekuje se da će se tajne otkriti, planovi morati da se prilagode, a neočekivani događaji će nas iznenaditi. Posebno je važno obratiti pažnju na retrogradnost Urana, koji može izazvati buntovničko i nestalno raspoloženje, dok će povratak Plutona u Jarca značiti kraj važnih poglavlja za one rođene pod uticajem kardinalnih znakova.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta nas čeka u septembru


Uticaj tranzita na horoskopske znakove


Ovan: Promene u planovima i finansijama

Mlad mesec u Devici donosi priliku za pokretanje novih planova, posebno u oblasti zarade. Ovnovi će imati priliku da iskoriste nove informacije i isprobaju aktivnosti koje su ranije razmatrali.

Bik: Povratak šansi i samodisciplina

Bikovi će imati priliku za obnovu romantičnih veza ili novih poslovnih prilika, ali će morati da se suprotstave iskušenjima i ostanu disciplinovani.


Blizanci: Intuicija i javni nastup

Blizanci će se vratiti mističnim analizama sa obnovljenim žarom, a takođe će biti u centru pažnje u javnosti. Sada su sve oči uprte u vas, zato je vreme da zasijate, možda se i pojavite u štampi.
 

LaurentVu / Sipa Press / Profimedia

Blizanci mogu postani slavni


Rak: Romantični susreti i fokus na obrazovanje

Rakovima se otvaraju mogućnosti za ponovni susret sa starom ljubavi, dok će istovremeno osećati pritisak zbog obaveza u obrazovanju.

Lav: Finansijske prilike i magijske prakse

Lavovi će imati priliku za povratak starom poslu, kao i za primenu novčane magije radi poboljšanja finansijske situacije. Bivši nadređeni će vas možda pozvati i dati vam novu priliku, ovo će možda biti iskušenje, ako ste se spremali za novu firmu.

Devica: Obrazovanje i romantični trenuci

Device će se fokusirati na dodatno obrazovanje, ali takođe će imati priliku za romantične trenutke i jačanje važnih veza. Razmislite o šetnji pod zvezdama, sada je prilika za romantiku.

Vaga: Prilike za promenu i izazovi na poslu

Vage će biti zainteresovane za promenu mesta stanovanja, ali takođe će se suočiti sa izazovima na poslu zbog novih kolega i procedura.

Škorpija: Obnova komunikacije i romantične mogućnosti

Škorpije će obnavljati komunikaciju sa nekim posebnim, dok će istovremeno imati priliku za romantične susrete. Možda ćete upoznati nekoga za zabavu, onoga ko voli dobru hranu i finansijsku sigurnost nalik vama. Ako ste u vezi, postoji šansa za dupli dejt.

Strelac: Finansijske prilike i porodične aktivnosti

Strelčevi će imati priliku za nove finansijske mogućnosti, ali će takođe biti angažovani oko porodičnih aktivnosti i proslava. Postoji šansa da u vašu porodicu stigne beba.
 

Shutterstock

Šta očekuje Strelca


Jarac: Povratak poslovnih prilika i fokus na obrazovanje

Jarčevi će imati priliku za povratak propuštenih poslovnih prilika, ali će takođe biti fokusirani na obrazovanje, kako svoje tako i dece.

Vodolija: Rešavanje porodičnih situacija i novi izvori prihoda

Vodolije će se suočiti sa rešavanjem porodičnih ili imovinskih situacija, ali će istovremeno imati priliku za novi izvor prihoda. Može sve početi polako, ali ima šanse za rast. Ovo je vreme da se fokusirate na novac i zaradu.

Ribe: Povezivanje sa prošlošću i harizmatični trenuci

Ribe će se povezivati sa osobama iz prošlosti, ali će takođe biti privlačne i harizmatične u javnosti. Ponedeljak je dobar dan za druženje i sve ste popularniji među ljudima, a o tome epiše i 24sedam.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)