Moda

PRELEPA ANITA SE POJAVILA U ULTRAMINI VENČANICI: Bezobrazne čarape, korset i dekolte koji puca (FOTO)

Pst, otkrićemo vam tajnu - imala je čak dve venčanice!

12.09.2024 10:20

PRELEPA ANITA SE POJAVILA U ULTRAMINI VENČANICI: Bezobrazne čarape, korset i dekolte koji puca (FOTO)
Credit: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Održala se 40. dodela MTV VMA nagrada i to je bila noć za pamćenje, obeležena spektakularnim nastupima i emotivnim podsećanjima na četiri decenije dodele nagrada.

Tejlor Svift je bila glavna zvezda večeri, osvojivši najvažniju nagradu – video godine – kao i još šest drugih priznanja. Ovim trijumfom, Svift je izjednačila rekord sa Bijonse, koja takođe ima po 30 VMA statua. Obema umetnicama sada pripadaju čast koja se retko dodeljuje, potvrdivši njihov status u vrhu muzičke industrije.

Anita je takođe imala razlog za slavlje. Nakon što je osvojila VMA za najbolji latino video sa pesmom "Mil Veces", pevačica je u emotivnoj zahvalnici upućena svom rodnom Brazilu.

- Hvala svima, zaista sam srećna. Pre svega, želim da se zahvalim svojim fanovima koji glasaju i koji me stalno podržavaju. Oni su razlog zbog kojeg mogu da predstavljam Brazil na ovako važnoj manifestaciji, rekla je latino zvezda.

Credit: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anita na dodeli MTV VMA nagrada

Ona je sinoć nosila dve haljine. Jedna je podsećala na gotik venčanicu, bila je kratka i napravljena od korseta. Jednostavan veo komplementaran je uz čarape koje su mamile poglede čak do pola butine. Druga haljina bila je bordo boje, šljokičava I sa efektnim izrezima sa strane.

Credit: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Anita je sve očarala svojom pojavom

Anita je takođe istakla da je 2024. godina bila izuzetna za latino muziku, naglasivši uspehe svojih kolega, posebno Karol G, koju je pohvalila za njen monumentalni uspeh tokom godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Video Music Awards (@vmas)

Ova dodela nagrada je još jednom dokazala da MTV ostaje ključni faktor u oblikovanju muzičke scene i pružanju platforme za umetnike iz celog sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)