Telo

STARLETA BEZ IMALO SAMOPOUZDANJA - JEDNO PRIČA DRUGO RADI: Isplivale fotke novog uvećanja grudi koje negira! (VIDEO)

Epska izjava operisane zvezde: "Bilo bi mi slomljeno srce kada bi moja ćerka želela da se cela operiše sa svega 19 godina!"

12.09.2024 17:30

STARLETA BEZ IMALO SAMOPOUZDANJA - JEDNO PRIČA DRUGO RADI: Isplivale fotke novog uvećanja grudi koje negira! (VIDEO)
Credit: WALTER / Bestimage / Profimedia

Starleta Kajli Džener, jedna od najmlađih milijarderki, prošle godine je otvoreno govorila o estetskim zahvatima koje je imala, uključujući uvećanje grudi i zadnjice sa svega 19 godina. Tada je, kaže, bila puna samopouzdanja i verovala da zna šta je najbolje za njeno telo. 

Međutim, ubrzo nakon zahvata neočekivano je zatrudnela sa tadašnjim partnerom, reperom Trevisom Skotom i rodila ćerku Stormi, sa svega 20 godina. Onda se žestoko pokajala zbog svojih prenagljenih odluka vezanih za plastične operacije.

- Prvi put sam uvećala grudi sa 19 godina. Međutim, imala sam prelepe grudi, baš prirodne lepe. Savršena veličina, savršeno sve. Samo bih volela da ih za početak nikada nisam uvećala, pogotovo jer sam nedugo posle toga ostala trudna. Bilo bi mi slomljeno srce kada bi moja ćerka želela da krene sa operacijama na telu sa svega 19 godina - istakla je ona u rijalitiju.

 

 

Iako je bila oštro protiv svog uvećanja grudi, budući da se gorko pokajala, njeni pratioci nisu mogli a da ne primete, da su novije fotografije pokazale da deluje da je ona dodatno uvećala grudi. Internetom kruži video koji jasno pokazuje starletu u veoma sličnim odevnim kombinacijama, uključujući što kupaći, što top i korset haljine, koje su jano pokazale da su njene grudi drastično veće.

Njeni fanovi su tako ubeđeni da ona jedno priča, a drugo radi, budući da je navodno, "jasno kao dan" da je ponovo uvećala poprsje.

 

 

Fanovi su burno reagovali na video na kome je sve "crno na belo".

- Sećate se kada je i prvi put posle uvećanja pokušala da nas ubedi da samo nosi "push up" grudnjak!

- Mora da je iscrpljujuće biti deo te porodice.

- Nikada mi neće biti jasno zašto neko u 20-im želi da izgleda kao da je u srednjim godinama.

- Sećam se njene izjave, "Zagrlite sebe, baš takvi kakvi ste", a sad ćao, ja odoh na drugu plastičnu operaciju, a vi se slobodno grlite.

Kao neko ko je od malih nogu pod lupom javnosti, Kajli se neprestano suočava sa komentarima o svom izgledu. 

- Dobro je da uopšte imam imalo samopouzdanja, kada se pogledam u ogledalo da mogu da izađem iz kuće - izjavila je nedavno uplakana, tokom epizode rijalitija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)