Zanimljivosti

BANKROT STARLETA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Bivši je ponižavao i varao s kim je stigao - sad će da unovči bračne tajne

Treći muž Kejti Prajs najavio autobigrafiju o detaljima njihovog haotičnog braka.

05.09.2024 11:18

BANKROT STARLETA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Bivši je ponižavao i varao s kim je stigao - sad će da unovči bračne tajne
Russo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bankrot starleta Kejti Prajs (46) je na ivici nervnog sloma od kad je saznala da njen bivši muž Kiran Hejler piše autobiografiju u kojoj će izneti sve prljave tajne iz njihovog braka. Kako piše The Sun, Kiran je rešio da progovori i otkrije kakav je zaista bio njegov život sa starletom

Varao je i ponižavao

Kako kažu prijatelji starlete, ona je van sebe zbog najavljene knjige bivšeg muža

- Za nju je njihov brak davna prošlost, ali ne želi da se priseća svih poniženja kroz koje prošla zbog njega. Osim toga ona pokušava da zaštiti svoju decu od dodatnih stresova - kazao je izvor i dodao da nju najviše nervira što on hoće da zaradi preko njenih leđa i unovči njihove bračne tajne.

Kiran i Kejti su bili u braku od 2013. do 2018. a zvanično su se razveli 2021. Imaju dvoje zajedničke dece Džeta (10) i Banija (9).

- On je sklopio veliki ugovor o knjizi koja će obuhvatiti njegov život od ranih godina do njegovog zloglasnog braka sa Kejti. Brak sa njom je bio haotičan, tako da ima mnogo toga da ispriča - kazao je izvor blizak Kiranu. 

On je bio treći Kejtin muž i tokom braka je ponižavao i varao s kim god je stigao. Između ostalog je imao afere i sa njene dve prijateljice. Kap koja je prelila čašu bila je kad je prevario sa dadiljom koja im je čuvala decu, nakon čega ga je zauvek ostavila.

Starleta iza sebe ima tri propala braka - sa Piterom Andreom, Aleksom Rodom i Kiranom Hejlerom. Sad je verna po deveti put i planira četvrti brak sa izabranikom Džej Džejom. Ona ima petoro dece iz prethodnih brakova i veza. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti se nedavno verila po deveti put i planira četvrti brak

Knjiga koju planira da objavi njen bivši muž Kiran je samo još jedan od brojnih problema koje Kejti ima.

Nakon što se zadužila do guše bila je primorana da u martu proglasi bankrot i završila je na sudu kad su je tužili poverioci kojima nije vratila dugove onako kako je obećala. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)