Zanimljivosti

BANKROT STARLETA OPET MULJA S PARAMA: Slagala sud, pa provaljena - ovo je suma koju mora hitno da plati!

U međuvremenu se verila, pa sad bira skupu venčanicu.

19.08.2024 14:30

BANKROT STARLETA OPET MULJA S PARAMA: Slagala sud, pa provaljena - ovo je suma koju mora hitno da plati!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najpoznatija starleta na svetu Kejti Prajs (46) na sve moguće pokušava da izbegne plaćanje nagomilanih dugova, zbog čega je otišla u bankrot. Ona je u dugovima do guše, a jure je za više od 900.000 evra, koje mora da vrati onima od kojih je novac pozajmljivala, piše San. 

Iako je u martu proglasila bankrot, sud je naložio da četvrtinu svog budućeg prihoda s Onlyfansa i Tik-toka mora da uplati na račun onima kojima duguje, ali ona na sve načine pokušava to da eskivira.

Uhvaćena u laži

U jednom od ranijih pojavljivanja na sudu gde se raspravljalo o njenoj finansijskoj situaciji ona je tvrdila da zbog problema sa Tik-tokom zaradila samo oko 70.000 evra. Međutim, kako je policija detaljno prečešljala sve njene prihode i rashode, ispostavilo se da je slagala sud i da je samo u periodu od marta do maja inkasirala oko 111.500 evra, što je značajnije više od onoga što je ona prijavila.

 

 

Na najnovijem ročištu doneta je odluka da Kejti hitno mora poveriocima da uplati oko 47.000 evra. Ona se pravdala da ima prevelike troškove oko suđenja čiji se nastavak očekuje 27. avgusta i da je samo advokatima morala da plati 58.730 evra za njihove usloge.

Međutim, kako je provaljena da laže sud nije imao razumevanja za njene prohteve, kao ni za molbu da se na ročište uključi putem video linka jer navodno mora ponovo da putuje u inostranstvo.

- Sudija Šafer nije imao milosti prema njoj i samo joj je rekao da mora lično da prisustvuje ročištu i da nikakve izgovore neće tolerisati. Kejti je shvatila da mora da se povinuje zahtevu suda zbog čega će morati da ispomera neke svoje poslovne obaveze, ukoliko ne želi da ponovo bude uhapšena zbog izbegavanja pojavljivanja na sudu - dodao je izvor blizak starleti. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti je viđena sa dijamanstkim prestenom pa se verovatno verila po deveti put

 

U međuvremenu Kejti se po deveti put verila i dobila prsten sa velikim dijamantom od svog budužeg supruga Džej Džeja. Iako još uvek zvanično ništa nije rekla, ona je fotografisana u jednom preskupom butiku venčanica kako razgleda haljine. Ona je do sada, barem zvanično, tri puta bila u braku i ima petoro dece.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)