Zanimljivosti

HAPŠENA BANKROT STARLETA SAKRILA KLJUČNU STVAR: Jedan detalj je svima promakao - kako je to moguće?

Iza sebe ima tri propala braka i petoro dece.

17.08.2024 15:50

HAPŠENA BANKROT STARLETA SAKRILA KLJUČNU STVAR: Jedan detalj je svima promakao - kako je to moguće?
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Starleta Kejti Prajs (46) već danima je u centru pažnje zbog bakrota, odlaska u Tursku i hapšenja nakon povratka u Veliku Britaniju. Ona je platila kauciju i iz zatvora je puštena posle nekoliko sati koje je provela iza rešetaka, a nakon što je izvedena pred sudiju.

I dok su svi gledali u nju zbog šete operacije lica kojoj se podvrgla u Tusrskoj u jeku skandala i suđenja zbog bankrota, mnogima je promakao vrlo važan detalj na njenom prstu.

Deveti verenik

Kejti je fotografisana u jednom restoranu na ručku sa dečkom Džej Džejom koji je bio s njom i njenim sinom u Turskoj. Ono što je svima promalo nakon njenog povratka u Britaniju jeste veliki dijamantski prsten na ruci starlete. Postavlja pitanje da li se ona verila tokom boravka u Turskoj?

 

 

Ako je to tačno onda je Džej Džej njen deveti verenik! Starleta je do sad zvanično bila tri puta u braku.

Kejti, koja je inače majka petoro dece iz prethodnih brakova i veza, uživala u ručku sa svojim dečkom. Nosila je ružičasti top i istu takvu kratku suknju na karnere. Iako je bilo izuzetno vruće ona je obula čizme koje podsećaju na kauboke. 

Kosu je vezala u opuštenu punđu dok je na licu još uvek imala flastere koji su držali njeno lice nakon operacije i dodatnog zatezanja. 

Džej Džej je obukao ležernu košulju sa printom i belim platnenim pantalonama.
Kejti i njen, po svemu sudeći deveti verenik pre nekoliko meseci su obelodanili da su u vezi. Da se nešto sprema natuknula je sama starleta koja je u jednom podkastu pre nekoliko meseci priznala da je sprema za novi odlazak pred matičara i brak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Sudeći po prstenu sa ogromnim dijamantom želja joj se ispunila, a njen dragi se ne odvaja od nje uprkos svim problemima koje ima. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)