Zanimljivosti

(FOTO) BANKROT STARLETA POKAZALA "NOVO" LICE NAKON ŠESTE OPERACIJE: Duguje i Bogu i narodu, ali fejslifting ne propušta

Kejti Prajs se ni policije ne plaši, ali odustajanja od estetskih zahvata da.

15.08.2024 21:00

(FOTO) BANKROT STARLETA POKAZALA "NOVO" LICE NAKON ŠESTE OPERACIJE: Duguje i Bogu i narodu, ali fejslifting ne propušta
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Starleta Kejti Prajs je nedavno je podelila selfi na Instagramu, pokazujući rezultate svoje nove estetske operacije. Iako je nedavno bila pod prismotrom, ona je odletela u Tursku i tamo se podvrgla operaciji koja košta 10.000 evra, a uprkos tome što je za njom bila raspisana poternica.

Nakon što je prošla kroz šestu operaciju lica, Keti je podelila selfi na kome je pokazala svoje nove crte lica, ističući da se dobro oporavlja nakon fejsliftinga. Iako je neposredno nakon operacije izgledala drugačije, sa šavovima i zavojima, ova fotografija pokazuje da se oporavlja i izgleda sve prirodnije i svežije.

Printscreen/Instagram/katieprice

Kejti Prajs nakon operacije


Međutim, bankrot starleta nije prošla neprimećeno na svom putovanju. Ona je čak i sa zavojima dolazila na bazen, što je zgrozilo druge ljude. Neki od turista su izrazili svoje nezadovoljstvo kada su je videli sa zavojima i šavovima, a jedan od njih je čak napisao negativnu recenziju na Trip Advisor-u, ističući da je bilo teško opustiti se pored nje. Uprkos kontroverzama i kritikama, Kejti je odlučila da se fokusira na oporavak i uživanje na odmoru.

Nakon povratka u Veliku Britaniju, Kejti je primećena sa manje modrica i zavoja. Ipak, to je nije sprečilo da se pohvali svojom figurom u skupocenom bikiniju dok je uživala na odmoru. Međutim, njeno uživanje je prekinuto kada je bila uhapšena zbog propuštanja sudskog ročišta u vezi sa bankrotom. Ipak, ona je odlučila da ne dozvoli da je to obeshrabri, već je nastavila da uživa na odmoru sa svojim dečkom, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)