Zanimljivosti

(FOTO) POLICIJA U KUĆI BANKROT STARLETE: Vratila se sa šeste operacije lica i uhapsili je, duguje i bogu i narodu

Kejti Prajs ne prestaje da intrigira javnost - posebno kad ima probleme sa zakonom.

12.08.2024 10:55

(FOTO) POLICIJA U KUĆI BANKROT STARLETE: Vratila se sa šeste operacije lica i uhapsili je, duguje i bogu i narodu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Policajci su primećeni u kući Kejti Prajs - nekoliko dana nakon njenog hapšenja. Četrdesetšestogodišnjakinji dečko Džej Džej Slejter pustio je policiju na ulazna vrata nakon čega su unutra proveli sat i 55 minuta. Ovo se dešava nakon što je što je "bankrot starleta" uhapšena na Hitrou u četvrtak, nakon što se vratila sa putovanja u Tursku.

Sledećeg dana pojavila se u Višem sudu - i od strane sudije je upozorena da više ne sme da ide u inostranstvo. Naredno ročište zakazano je za 27. avgust.

Nije poznato zašto je Kejti ponovo posetila policija. Mama petoro dece vratila se na društvene mreže kako bi objavila snimke svog sunčanja u bašti.

- Opuštajući dan na suncu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Kejti je takođe podelila slike Džej Džeja u njihovoj đakuzi hidromasažnoj kadi na otvorenom.

Ranije je zvezda koja je bankrotirala viđena kako posećuje salon za nokte i kozmetički salon dok se posle nekoliko stresnih dana počastila manikirom i pedikirom. 

Izdat je nalog za njeno hapšenje dok je bila u Turskoj

Sudija je izdao nalog za njeno hapšenje 30. jula kada nije prisustvovala ročištu zbog svog drugog bankrota, koji je proglašen u martu zbog neplaćenog poreza od 888.000 evra.

The Sun je otkrio da je potrošila više od 11.600 evra za mesec dana na hranu za poneti i odeću - nakon što je proglasila da je bankrotirala.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs je posetila policija

Sudija joj se rugao i rekao da "ne treba biti Ajnštajn" nakon što se požalila zbog cifre koju mora da plati za sudske troškove.  

Mama petoro dece Kejti je odlučila da bude hrabra kada se vraćala kući i fokusirala se na svoj oporavak. Prošla je estetsku operaciju u Turskoj u vrednosti od oko 11 hiljada evra - uprkos činjenici da je trebalo da bude na sudu kako bi razgovarala o svoja dva bankrota.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)