Horoskop

ŽIVOTI OVA 4 ZNAKA ĆE SE DRAMATIČNO I ZAUVEK PROMENITI U AVGUSTU: Ovo je poslednji mesec pred CUNAMI, neće biti lako

Evo kakve vas to turbulencije očekuju.

01.08.2024 09:01

ŽIVOTI OVA 4 ZNAKA ĆE SE DRAMATIČNO I ZAUVEK PROMENITI U AVGUSTU: Ovo je poslednji mesec pred CUNAMI, neće biti lako
Lulus/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Avgust je poslednji mesec pre "cunamija" koji će se dogoditi u septembru 2024. zbog pomračenja. Evo šta zvezde donose za ova četiri horoskopska znaka u ovom periodu.

Ovan

Mlad Mesec u Lavu 4. avgusta donosi nove početke u petom polju kreativnosti, romantike i odnosa sa decom. Idealno je vreme za izgradnju samopouzdanja i pokazivanje talenata. Venera ulazi u šestu kuću, naglašavajući važnost ličnog razvoja i zdravlja. Pazite na raspored i izbegavajte stres. Retrogradni Merkur 5. avgusta zahteva preispitivanje radnih navika. 14. avgusta, Merkur se vraća u petu kuću, pružajući priliku za preispitivanje kreativnih planova.

Blizanci

Mlad Mesec u Lavu 4. avgusta u trećoj kući donosi mogućnosti za nove projekte u vezi sa učenjem i veštinama. Komunikacija će biti intenzivna, a nova poznanstva i jačanje veza sa rođacima su mogući. Venera ulazi u četvrtu kuću, donoseći harmoniju u porodične odnose. Retrogradni Merkur 5. avgusta može izazvati preispitivanje porodičnih pitanja vezanih za nekretnine. 14. avgusta, Merkur se vraća u treću kuću, poboljšavajući komunikacijske veštine.

Lav

Mlad Mesec 4. avgusta u vašoj prvoj kući donosi nove emocionalne cikluse i početke. Venera ulazi u drugu kuću, naglašavajući materijalne vrednosti i samopoštovanje, prenosi Atma.hr. Vodite računa o sebi i izbegavajte prekomernu potrošnju, jer Merkur kreće retrogradno 5. avgusta, što može zahtevati reviziju finansijskih planova. 14. avgusta, Merkur se vraća u prvu kuću, naglašavajući lični rast.

Devica

Mlad Mesec u dvanaestom polju 4. avgusta donosi duhovni razvoj i postavljanje energetskih granica. Venera ulazi u prvu kuću, povećavajući samopouzdanje i osećaj nezavisnosti. Retrogradni Merkur 5. avgusta zahteva oprez u pokretanju novih projekata. 14. avgusta, Merkur se vraća u dvanaesto polje, fokusirajući se na skrivene aspekte vaše ličnosti.

Iskoristite avgust za pripremu, jer septembar donosi velike promene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)