Horoskop

U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvek biti broj 2!

Ovo je najveća noćna mora za svaku ženu.

28.07.2024 09:01

U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvek biti broj 2!
All Film Archive/Sony Pictures Classics / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Nijedna žena ne želi da "deli" svog muškarca, a najmanje sa njegovom majkom. Veza sa maminim sinom je obično pravi pakao, jer u takvim situacijama, muškarac će uvek izabrati mamu, a partnerka će vam uvek biti na drugom mestu.

Zato je zanimljivo pogledati u kojim horoskopskim znakovima se najčešće rađaju mamini sinovi.

Logično, mnogima se ova lista neće dopasti.

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika često su poznati po tome da su razmaženi od strane svojih majki. Oni posmatraju svoje majke kao heroje i uživaju u tretmanu koji dobijaju od njih. Ne vole da im se suprotstavljaju i često se osećaju beznačajno u njihovoj blizini.

shutterstock.com

Kod njega je mama uvek broj 1

 

Bikovi imaju tendenciju da dopuste majci da donosi odluke umesto njih, što može da bude izazovno za njihovu partnerku.

Rakovi

Muškarci rođeni u znaku Raka često održavaju veoma blisku vezu sa svojim majkama. Vole da razgovaraju sa njima često čak i više nego sa svojom suprugom. Majka Raka obično zna sve o svom sinu, od toga kako provodi dane do detalja o njegovom braku. Rakovi cene majčine savete i važno im je da majka bude uključena u njihove životne odluke.

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device često traže odobrenje i savete svoje majke u vezi sa svakom odlukom koju donose. Njihova majka je važna figura u njihovom životu, a njeni komentari i odobrenja imaju veliki uticaj na njih. Oni ne vide ništa sporno u tome što su blisko povezani sa majkom i brane je ako neko kritikuje njihovu vezu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)