Horoskop

TRI ZNAKA ZODIJAKA ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU OVE ZIME! Astrolozi tvrde: Ništa im neće moći ni najnepovoljniji astrološki aspekti

Čak će i Strelčevi poželeti da se skrase pored voljene osobe, tvrde dobri poznavaoci kretanja zvezda.

14.11.2022 21:01

TRI ZNAKA ZODIJAKA ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU OVE ZIME! Astrolozi tvrde: Ništa im neće moći ni najnepovoljniji astrološki aspekti
Pixabay.com

Nalazimo se u periodu napetih astroloških aspekata i brojnih retrogradnih planeta što će mnoge naterati na unutrašnja preispitivanja. Nekima će to doneti probleme na finansijskom planu, a nekima neočekivanu ljubav. Već do kraja ove i početkom naredne godine pripadnici pojedinih znakova mogli bi da se zaljube kao nikad ranije. Iako se tome nisu nadali, ljubav će ih pogoditi i potpuno im promeniti život.

Srećna republika vam otkriva kome će se osmehnuti srećna zvezda i koja tri znaka Zodijaka će se zaljubiti do ušiju ove zime.

Škorpija

Shutterstock

Škorpija

Strastvene Škorpije ove zime će goreti od ljubavi. Mnogi smatraju da su na ljubavnom planu iskusili sve što je moglo i na neki način su digli ruke od ljubavi. Ove zime zvezde će vas demantovati na najlepši način. U vaš život će ući osoba koja će vas baciti na kolena svojim izgledom i harizmom. Niste neko ko lako pada na tuđe čari, ali ovo će biti preveliko iskušenje. Oprez se savetuje Škorpijama u braku jer, znajući vas, naglavačke ćete ući u zabranjenu avanturu. Samo, slaba vajda od takvih saveta jer vas ništa ne može zaustaviti da osvojite onoga koga želite kad to naumite.

Strelac

Shutterstock

Strelac

Oni rođeni u znaku Strelca skloni su avanturama pa im je teško da se vežu samo za jednu osobu. Ove zime osetićete šta je fatalna ljubav i već do Nove godine kada biste mogli da se zaljubite kao nikad pre. Toliko ćete biti opijeni ljubavlju da vas niko i ništa, osim voljene osobe, neće zanimati. Upoznaćete je potpuno slučajno i onda kad se budete najmanje nadali. Prijatelji će biće zaprepašćeni vašim ponašanjem, ali kad budu videli s koliko ljubavi gledate u voljenu osobu sve će im biti jasno. 

Ribe

Shutterstock

Ribe

Ribe su po prirodi sentimentalne, nežne i romantične, večito zaokupljene sanjarenjem. Ove zime očekuje ih ispunjenje najromantičnijih snova, pa će se zapitati kako su dosad živeli bez te osobe. Biće tu romantičnih šetnji po snegu, izlazaka i večere uz sveće za dvoje, a vi ćete biti na sedmom nebu. Osoba kojoj ćete pokloniti srce lako bi mogla da bude ljubav vašeg života i neko s kim ćete veoma brzo imati ozbiljne planove. Zvezde vam se smeše, zato uživajte, zaslužili ste sreću koja vam je nadohvat ruke.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)