Horoskop

OVNOVIMA RIM, DEVICAMA TAJLAND, A STRELCU KARIBI! Ovo su idealne destinacije za medeni mesec za svaki znak!

Pripadnici svakog horoskopskog znaka imaju posebne afinitete i kada su putovanja u pitanju, pa ovo možda može da vam pomogne pri izboru najidealnije destinacije za vas i vašeg partnera.

23.09.2022 21:00

OVNOVIMA RIM, DEVICAMA TAJLAND, A STRELCU KARIBI! Ovo su idealne destinacije za medeni mesec za svaki znak!
shutterstock.com

Jesen je vreme kada se u Srbiji tradicionalno organizuje najviše venčanja. Osim izbora haljine za nevestu, odela za mladoženju i mesta za svadbu, mladenci biraju i gde će provesti medeni mesec. Prilikom izbora putovanja može da pomogne i horoskop, odnosno da preporuči idealnu destinaciju za svaki znak zodijaka. Naravno, konačan izbor zavisiće i od finansijske situacije mladenaca.

Srećna republika vam donosi koje je to savršeno mesto za medeni mesec u zavisnosti od horoskopskog znaka.

shutterstock.com

Večiti grad Rim je idealna destinacija za medeni mesec rođenih u znaku Ovna

Ovan – Rim

Idealno mesto za vas je Rim, romantičan grad bogat istorijskim i kulturnim znamenitostima. Kada se umorite od obilazaka muzeja, fontana, Koloseuma i lutanja po gradu, možete uživati u specijalitetima italijanske kuhinje u večnom gradu.

Bik – Peru

Egzotično i avanturističko putovanje u Peru idealno je za bikove. Ovaj znak biće oduševljen Maču Pikčuom, legendama o Inkama, kišnim prašumama i brojnim drugim prirodnim bogatstvima ove zemlje. Bikovi brak doživljavaju veoma ozbiljno, a Peru je mesto gde će se dodatno snažno povezati s bračnim partnerom.

Blizanci – Pariz

Grad ljubavi idealno je mesto za medeni mesec rođenih u znaku blizanaca. Pariz je bogat brojnim muzejima i istorijskim znamenitostima, što će dodatno podstaći dečju radoznalost blizanaca. Obiđite Versajske vrtove, vozite se Senom, popnite se na Ajfelovu kulu i priuštite sebi najlepši početak bračnog života.

Pixabay.com

Grad svetlosti i ljubavi, Pariz, kao stvoren je za bračno putovanje Blizanaca

Rak – Kostarika

Za emotivne i po prirodi romantične rakove mesto kao stvoreno za medeni mesec jeste Kostarika. Zemlja prepuna egzotične flore i faune učiniće da se dobro osećate. Vama je važno da se na svakom putovanju osećate kao da ste kod kuće, a gostoljubivi stanovnici Kostarike pružiće vam baš taj osećaj i učiniti to putovanje nezaboravnim.

Lav – Kartagena

Ovaj grad vam nudi obilje svega što stimuliše vaša čula, kreativnost i hrabrost - od jarkih boja, do kulture i zabave koja je u srži vašeg bića. Osim toga, pružiće vam osećaj luksuza što godi egu lavova. Bez ustručavanja probajte specijalitete lokalne kuhinje i kupite suvenire koji će vas uvek podsećati na ovaj bajkoviti medeni mesec.

Devica – Puket (Tajland)

Egzotično mesto s nepreglednim bajkovitim plažama zagrejaće vašu dušu i rasplamsati strasti na početku bračnog života. Puket je naveće tajlandsko ostrvo koje nudi obilje sadržaja, uzbuđenja i avantura s jedne strane, a opet i kutak mira, udobnosti i privatnosti ukoliko to poželite.

Pixabay.com

Puket i Tajland sa svojim bajkovitim plažama nudi avanture ali i mir Devicama

Vaga – dolina Napa (Kalifornija)

Pitomo vinogradarsko područje vagama će pružiti sve ono što vole - od Sunca i luksuza, do prefinjenosti i mira. Najpoznatija vinogradarska regija u SAD okupana zlatnim kalifornijskim suncem pružiće vagama priliku da uživaju u lepoti za kojom žudi njihova duša. Biće to medeni mesec za pamćenje.

Škorpija – Havaji

Havaji su kao stvoreni za medeni mesec mističnih škorpija. Osim prelepih plaža koje, ruku na srce, baš i ne privlače pripadnike ovog znaka, havajska ostrva nude brojna mistična i nedovoljno istražena mesta koja im mogu biti interesantna. Divlja priroda i pejzaži od kojih zastaje dah biće uspomene sa medenog meseca kojih će se rado sećati.

Strelac – Karibi

Za avanturistički raspoložene strelčeve idealna destinacija za medeni mesec su Karibi. Krstarenje karipskim ostrvima, ronjenje u dubinama morskog plavetnila, kao i obilje zabave jeste nešto što će u potpunosti ispuniti sva očekivanja pripadnika ovog zodijačkog znaka.

Pixabay.com

Ako postoji raj za romantične duše onda su Karipska ostrva kao stvorena za medeni mesec

Jarac – Indija

Jarčevi koji uvek stoje s obe noge čvrsto na zemlji u Indiji bi pronašli svoj kutak duhovnog raja. Oni žude za takvom vrstom iskustva i avanturom koju će podeliti sa voljenom osobom. Brojni hramovi i živopisne pijace, kao i užurbanost stanovnika ove zemlje biće njihov beg od svakodnevnice na bračnom putovanju.

Vodolija – Ibica

Mesto sa neverovatnom energijom, muzikom na svakom koraku i celodnevnim provodom za vodolije će biti kao ispunjenje najlepšeg sna. Medeni mesec na Ibici nudi obilje zabave, smeha i dobrog raspoloženja, što vodolije obara s nogu. Jedini problem je što vi nećete želeti da se vratite kući nakon završetka ovog po vama čarobnog medenog meseca.

Ribe – Tokio

Spoj tradicije i modernog je upravo ono što ribe privlači gradovima kao što je Tokio. Kao ljubitelji istorije i dalekih civilizacija, ribe bi jednostavno uživale i upijale svaki kutak ovog grada koji spaja japansku tradiciju i kulturu sa svim blagodetima modernog života. Tokio kao destinacija za medeni mesec ispunio bi sva očekivanja emotivnih riba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)