Horoskop

10 TAJNI NAJMISTERIOZNIJEG ZNAKA ZODIJAKA: Oni se ne boje nikoga i ničega i nikada ne odustaju od bitke dok ne pobede!

Kod njih je sve ili crno ili belo, ili vole ili mrze, sredine nema.

09.11.2022 09:01

10 TAJNI NAJMISTERIOZNIJEG ZNAKA ZODIJAKA: Oni se ne boje nikoga i ničega i nikada ne odustaju od bitke dok ne pobede!
Pixabay.com

Osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpije (od 23. oktobra do 22. novembra) često su na lošem glasu. Ljudi često zaziru od njih i plaše ih se, i to ne bez razloga.

Škorpije ćete prepoznati po upečatljivim očima, bez obzira na njihovu boju, a njihov pogled kao da prodire u dušu i u stanju su da vas pročitaju kao otvorenu knjigu. Oni sami su pak veoma zatvoreni i tajanstveni, pa možete ceo život da živite sa osobom rođenom u ovom znaku, a da ga praktično nikad do kraja ne upoznate. Kod njih je sve ili crno ili belo, ili vole ili mrze, sredine nema. Veoma su osvetoljubivi po prirodi i ne daj bože da ih povredite ili ugrozite njihove najmilije - osetićete bes i osvetu kakvu niste mogli da zamislite ni u najcrnjim snovima. Ipak, nisu oni baš tako strašni kakav utisak ostavljaju, već svoje emocije kriju ispod ljušture.

Srećna republika vam donosi 10 osobina ovog znaka Zodijaka kako biste ih bolje razumeli i upoznali.

unsplash.com

Prepoznaće te ih po veoma upečatljivim očima, bez obzira na njihovu boju

1. Samo zato što ne ogovaraju druge ljude, to ne znači da ne primećuju sve što se dešava u njihovoj blizini. Ne možete ih kontrolisati, niti pobediti, pa je najbolje da im se pridružite.

2. Uvek rade sve po svome i ne traže odobrenje za svoje odluke i postupke od bilo koga osim od sebe samih. Ne boje se nikoga i ničega, a kad započnu bitku budite sigurni da će ići do kraja i da je neće izgubiti. 
 
3. Strast je njihovo drugo ime, to ih pokreće, čak se i ljube drugačije u odnosu na sve druge. Majstori su u seksu i s pravom nose titulu najboljih ljubavnika. Problem je što posle njih nikad nećete imati takav vatromet u krevetu. 

4. Koliko god da im date oni će vratiti deset puta više, i dobro i loše. Mogu biti najveći neprijatelj ili najveći saveznik, zato pažljivo birajte. Ili izaberite da budete sa njima ili ne. Veoma su poseivni i Škorpije nikad neće pristati da bude nečija zamena ili plan B.

5. Ključ njihovog srca je da im dozvolite da vam pokažu svoju duboku i mračnu stranu, ali se potrudite da vas ona ne uplaši. Imaju savršenu sposobnost da razlikuju laži od istine, zato ni ne pokušavajte da ih slažete. 

shutterstock.com

Strast je Škorpijama drugo ime i nikad ne pristaju da budu bilo čija zamena ili plan B 

6. Nikad, ali nikad neće trčati za bilo kim. Onog trenutka kad osete da su nestale emocije i strast, okreću se i odlaze jer ne žele da žive u laži. 

7. Odlično procenjuju ljude i ako nekome ne veruju za to sigurno postoji dobar razlog. Ne samo što umeju da pročitaju emocije sa lica, već će po tonalitetu glasa shvatiti šta mislite gotovo kao da vam čitaju misli. Deluje zastrašujuće zar ne?

8. Imaju jaku zaštitničku prirodu i u stanju su da rastrgnu svakoga ko se usudi da pipne nešto što je njihovo. Verujte, bolje je da ne vidite tu stranu njihove ličnosti. 

9. Nemaju strpljenja i to im je velika mana. Imaju samo brzu reakciju na gluposti. 

10. Kad jednom nekog precrtaju iz svog života to je zauvek. Ne pomažu kod njih ni suze, ni kletve niti znaju za milost. Zato je najbolje da to što pre prihvatite i jednostavno nestanete ih njihovog vidokruga.   

Bonus video:

Komentari (1)

Hm da

26.11.2022 10:42

Škorpije ne ogovaraju?? Ogovaraju i te kako a to da ne ostaju u vezi kad nema emocija, takodje nije istina. Ostaju, pogotovo iz materijalnih razloga. Teske prokletinje