Horoskop

ČETIRI ZNAKA HOROSKOPA U NOVEMBRU ČEKA SREĆA NA SVAKOM KORAKU: Neće skidati osmeh s lica!

Ovo je zaista poseban period za njih jer će briljirati i na emotivnom i na poslovnom planu.

04.11.2022 09:01

ČETIRI ZNAKA HOROSKOPA U NOVEMBRU ČEKA SREĆA NA SVAKOM KORAKU: Neće skidati osmeh s lica!
shutterstock.com

Ruski astrolog Pavel Globa koji se često osvrće na to kakav period čeka sve znakove u predstojećim mesecima. Ovog puta on je dao prognozu za koga će naredni period biti posebno povoljan.

Njegova predviđanja su, prema mišljenju mnogih, u velikom procentu tačna, pa je nesumnjivo da će i sada biti u pravu. Evo kojim se znacima Zodijaka osmehuje sreća.

Bik

Bikovi su porodični tipovi i za njih će ovaj mesec biti naročito naklonjen kada je to polje života u pitanju. Posvetiće se najbližima i uživati u porodičnoj idili i vremenu koje provode s porodicom i prijateljima. To će im stvoriti osećaj zadovoljstva i ispunjenja i imaće utisak da im sve ide nabolje. 

Blizanci

Može se reći da se Blizancima sreća "smeška" na svim poljima. Ovo će definitivno biti njihovih "pet minuta". Uživaće u svemu što ovaj mesec donosi. Prvo i najvažnije, popraviće se njihovo finansijsko stanje. Oni koji su zauzeti mogu da odahnu i na emotivnom polju jer će im se veza razviti i podići na viši nivo. Slobodni u ovom periodu mogu da upoznaju srodnu dušu i predstoje im zanimljivi događaji.

Strelac

Iako se možda prvi deo novembra čini malo "uspavanim", u drugom delu meseca Strelčeve očekuje pravo uživanje i napredak na svim poljima. Sve će vam ići od ruke i uživaćete u plodovima svog truda i zalaganja.

Jarac

Jarčevi su poznati radoholičari, međutim, u novembru će im se sreća osmehnuti i na emotivnom planu. Biće u prilici da uspostave lepe veze sa suprotnim polom, što može da rezultira pozitivom u svakom pogledu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)