Horoskop

ONE SU JAČE OD STENE: Žene koje su po horoskopu rođene za lidere!

Iako za žene važi da su slabiji pol, među njima ima onih koje karakteriše snaga i istrajnost i koje su predodređene da budu lideri.

28.10.2022 09:01

ONE SU JAČE OD STENE: Žene koje su po horoskopu rođene za lidere!
Foto: Shutterstock

Svako od nas želi da poseduje snagu ili da barem pored sebe ima snažnog partnera. Iako postoji stav da se snaga vezuje za muškarca i da su oni moćni i veliki zaštitnici, žene ih često demantuju svojim snažnim karakterom i načinom na koji se nose sa svakodnevnim izazovnim situacijama. Među damama Zodijaka koje su krhke i ne tako snalažljive, postoje i one koje su pravi lideri u životu, ali i u onome čime se bave. Mnoge su rođeni stratezi i zaštitnici i svako želi da bude u njihovom društvu.

Ovan

Najjače žene Zodijaka pripadaju znaku Ovna. S velikim ambicijama, impulsivnošću. ali i snagom, smatraju se najmoćnijim znakom. Nekada impulsivnost deluje kontraproduktivno, međutim, za njih je to pozitivna osobina koja ih gura napred. One su vatrene i moćne i takvu energiju i emituju. Žene Ovnovi ne odustaju lako, čak i kada su u pitanju izazovna i teška vremena. U ostvarivanju zacrtanih ciljeva ove dame je teško odvratiti jer one po svaku cenu idu ka onome što su namerile. 

Rak

Iako za žene Rakove važi da su preosetljive, one sve mogu da iznenade osobinama koje su u suprotnosti od njihove ličnosti. Žene u ovom znaku horoskopa veliki su zaštitnici i ne biraju načine da se bore za ljude do kojih im je stalo. Po tome su i jedan od najsnažnijih znakova Zodijaka. Poseduju snagu divljih životinja koje ljubomorno štite svoju mladunčad. Ipak, pripadnice ovog znaka znaju kako da upravljaju svojim emocijama i znaju da postave granice. Iako deluju kao najosetljivije osobe, u dubini duše su jake i snažne i to sve dolazi iz uma. 

Škorpija

Ako planirate nešto i potrebna vam je nova strategija da ostvarite cilj, žena Škorpija je prava adresa za vas. Ona je tiha za razliku od drugih znakova i prilično misteriozna, ali povlači koncizne poteze kada je planiranje u pitanju. Ne obazire se na posledice i radiće onako kako je zamislila jer poseduje tvrdoglavost.

Jarac

Poznati kao radoholičari, Jarčeve krasi veliko samopouzdanje, naročito kada je posao u pitanju. Na tom polju ne poseduju nikakav strah. Žena Jarac smatra se jednom od najuspešnijih jer ne odustaje pred zacrtanim ciljevima, niti se dvoumi u svojim odlukama. Vode se frazom "cilj opravdava sredstvo" i daju sve od sebe kako bi došle do onoga što žele.

Lav

Lavice žene posebno svi cene jer ih larakteriše snaga. Veoma su optimistične i odlučne i to im pomaže da u poslu budu uspešne. Pravi su lideri jer znaju da drže pažnju drugih i da ih drugi slušaju i prate. Lavice su rođene vođe i često se drugi na njih oslanjaju u mnogim projektima koji rade, ali i u situacijama kada treba odlučiti nešto.

Ribe

Ovaj znak Zodijaka karakteriše velika empatija i emocije, ali kada je snaga u pitanju ne zaostaju ni tu mnogo. Ribe su veoma precizne i znaju kako da se drže podalje od onih koji ih na bilo koji način zastrašuju ili žele da ih slome. Znaju kada se treba povući jer ih krasi instikt, ali dobro znaju i kada treba odreagovati na pravi način i krenuti u napad.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)