Horoskop

OVO OBAVEZNO MORATE DA URADITE 31. OKTOBRA: Astrolozi savetuju kako da savladate emocije u buri koja sledi! (FOTO)

Astrološka predviđanja za poslednji dan oktobra.

29.10.2022 21:03

OVO OBAVEZNO MORATE DA URADITE 31. OKTOBRA: Astrolozi savetuju kako da savladate emocije u buri koja sledi! (FOTO)
shutterstock.com

 Na dan 31. oktobra veza između sveta mrtvih i živih postaje opipljivija, a zbog svojevrsnog "procepa" između svetova, postoji rizik da nehotice upadnete u nevolje, a sa kojima ćete se kasnije teško nositi, tvrde astrolozi. Oni, takođe, kažu da nema potrebe da žurite i menjate svoje aktivnosti ili pokrećete važne promene.

Poslednjeg dana oktobra  preporučuje se odlazak na odmor ili makar mini pauzu od posla i obaveza. Morate da se odmorite, jer su prethodnom periodu planete često imale retrogradni hod što nam je svima donosilo mnogo stresa i nepredviđenih neprijatnosti. 

Pixabay.com

Napravite predah od obaveza

 

Za 31. oktobar astrolozi kažu da je energetski neutralan dan, pa ga provedite mirno, dalje od buke, gužve i slavlja. Ukoliko ipak odlučite da slavite uz muziku i u mnogobrojnom društvu, zvezde će vam okrenuti leđa, možete očekivati prepreke u svemu što radite, piše Mondo.

pexels.com

Izbegavajte masovna slavlja

 

Poslednji dan oktobra je odličan period da ispratite svoje emocije. Ovaj dan je dobar za brak ili veridbu. Ako se dugo niste usuđivali da nekome priznate svoju ljubav, sada je vreme. Takođe, dan je povoljan za posetu rođacima ili putovanje.

Dominacija Škorpije je u punoj snazi. Brojne tajne isplivavaju, sve što ste hteli da sakrijete sada je na ispitu. Istovremeno, javlja se nova strast, kakvu mnogi nisu ranije osetili. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)