Zanimljivosti

ČARLS NIKADA NEĆE POSTATI KRALJ? Šokantne tvrdnje britanskih astrologa o budućnosti Elizabetinog naslednika, jedna žena obeležila mu je sudbinu!

Astrolozi predviđaju kakva budućnost očekuje novog britanskog vladara kralja Čarlsa III.

24.10.2022 16:06

ČARLS NIKADA NEĆE POSTATI KRALJ? Šokantne tvrdnje britanskih astrologa o budućnosti Elizabetinog naslednika, jedna žena obeležila mu je sudbinu!
Tanjug/AP

Dok čeka zvanično krunisanje na britanskom dvoru, kralju Čarlsu III britanski astrolozi već predviđaju sunovrat. Naime, jedan astrolog predviđa da on zapravo nikada neće biti krunisan i ustoličen na mesto svoje majke, pokojne kraljice Elizabete II.

 

Predviđanja astrološkinje Džesike Adams veoma su nepovoljni po kralja Čarlsa III. Ona je još letos predvidela da će britanski presto biti uzdrman tokom septembra. Nažalost, upravo u tom mesecu Velika Britanija izgubila je kraljicu. Takođe, nagovešteno je da će u septembru biti posebno uzdrmani prinčevi Vilijam i Hari kao i Čarls. 

- Većina od onoga što smo pročitali o preuzimanju dvora i novostima u kraljevskoj porodici, ipak se neće desiti kao što je planirano - poručila je astrološkinja.

Tanjug/AP

kralj čarls III

 

Tragom ovih predviđanja, proverili smo da li zvezde zaista predviđaju sunovrat budućem kralju Velike Britanije koji je decenijama čekao na preuzimanje dvora. Kontaktirali smo astrološkinju Jovanu Milekić koja je opovrgnula tvrdnje kolega iz Engleske:

Tanjug/AP

kralj čarls III I Kamila

 

 O kralju Čarlsu III se već godinama govori da će abdicirati  u korist sina Vilijama čim dođe na presto, da neće biti krunisan, ali to su sve spekulacije. Njegov natalni horoskop nije preterano ugrožen prema sadašnjem rasporedu eklipsa. Zvezde mu predviđaju stabilnost u narednom periodu . Govorilo se i o tome da kraljica nikada neće prihvatiti drugu ženu kralja Čarlsa, međutim, prema predviđanjima, u njegovom životu oduvek je bila samo jedna žena, a to je Kamila - rekla je Jovana za Srećnu Republiku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)