Horoskop

KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR PREDVIĐA ŽIVOTNI PREOKRET: Zmaj je na sedmom nebu zbog ljubavi, a Petlovima se smeši dobitak na lutriji

Ova četiri znaka kineskog horoskopa čeka more promena u ovom mesecu, a pogledajte da li ste baš vi među njima u odnosu na vašu godinu rođenja.

03.11.2022 09:30

KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR PREDVIĐA ŽIVOTNI PREOKRET: Zmaj je na sedmom nebu zbog ljubavi, a Petlovima se smeši dobitak na lutriji
Foto: Shutterstock

Prema predviđanjima kineskih astrologa, u novembru četiri znaka očekuju dramatični događaji, posebno nakon 8. novembra i potpunog pomračenja Meseca. Većina znakova će biti skroz pometena i neće znati gde je levo, a gde desno. Uz sve to, mnogi će imati neočekivane troškove zbog kvarova u domu, pa bi bilo poželjno da se pripreme na to da jure majstrore zbog pokvarenih cevi ili kućnih aparata.

Međutim, četiri znaka, prema kineskom horoskopu, u novembru očekuju preokreti sudbine i sreća o kojoj nisu ni sanjali. Srećna republika vam donosi koju znakovi će ovaj 11. mesec u godini pamtiti po lepim dešavanjima i iznenadnom prilivu veće količine pare.

shutterstock.com

Najviše šanse za ozbiljan novčani dobitak imaju Petlovi

Zmaj

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Osećate se kao da ste na sedmom nebu jer se konačno osećate srećno, zaljubljeno i zadovoljno. Strast je na vrhuncu i vi želite da to zadržite zauvek. Savet je da se uzdržite od naglih odluka, posebno kad je prosidba u pitanju. Vreme je najbolje sito i veoma brzo ćete shvatiti da li ste u pravu ili ste vašu vezu previše idealizovali. Umesto prstena, ponudite zajednički život partneru pod istim krovom kako biste što bolje upoznali osobu s kojom želite da provedete život. Krajem novembra možete imati probleme s automobilom i neočekivane kvarove u kući. Nemojte se nervirati, to je samo signal da ne može sve u životu da ide kao podmazano. 

Svinja

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Poslednjih nekoliko godina učite životne lekcije i sami ste svesni koliko ste se promenili. Nastavite da se razvijate i menjate jer će vam to doneti nezamisliv uspeh na radnom mestu. Sredinim novembra otvoriće vam se nove prilike za zaradu. Dogovor za koji ste verovali da je propao ponovo će biti aktuelan i ne samo što če konačno doći do njegove realizacije, već ćete imati priliku da drastično poboljšate svoju klimavu finansijsku situaciju. Pravo je vreme da započenete sa sopstvenim biznisom, samo dobro otvorite oči kad birate saradnike i sve konce novog posla držite u svojim rukama. 

Pixabay.com

Kinezi ništa krupno ne preduzimaju u životu bez prethodne konsultacije sa astrologom

Zmija

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Za vas je novembar prelomni mesec u kom započinjete potpuno novo životno poglavlje. Najverovatnije da ćete promeniti mesto stanovanja i konačno realizovati planove na kojima već dugo radite, a tiču se preseljenja u neku drugu zemlju. Energija nečeg novog ulazi u vaš život i iskoristite je na najbolji način. Stiže vam i veća količina novca uz novi posao koji je pred vama, samo budite oprezni s rečima i dobro razmislite pre nego što se upustite u priču sa nadređenima kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. 

Petao

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Ako će neko ovaj novembar pamtiti po većem prilivu novca, onda su to Petlovi. Očekuje vas povećanje plate ili ćete dobiti novac iz nekih neočekivanih izvora. Igrajte lutriju i igre na sreću jer vam se može posrećiti da dobijete ozbiljan dobitak koji će vam iz korena promeniti život. I dok se vama otvaraju vrata uspeha, vašim prijateljima ne ide baš dobro, pa budite spremni da im pomognete. Oni su bili uz vas u teškim trenucima pa nemojte sad vi da zaboravite njih. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)