Horoskop

DEVICE plaču zbog povređenog ega, a škorpije zbog sopstvenog uspeha! Evo šta ostalim pripadnicima Zodijaka tera suze na oči!

Najemotivnijim znakovima horoskopa smatraju se rakovi i ribe, ali i ostali imaju svoje slabe tačke zbog kojih često puste suzu.

29.09.2022 09:01

DEVICE plaču zbog povređenog ega, a škorpije zbog sopstvenog uspeha! Evo šta ostalim pripadnicima Zodijaka tera suze na oči!
Foto: Shutterstock

Svako od nas ima razloge zbog kojih pusti suzu. Sudeći po horoskopu, najemotivniji su ribe i rakovi koji se veoma lako rasplaču. Njih može da rastuži i film, a pogađaju ih i tragične sudbine nepoznatih ljudi. Oni suze doživljavaju kao vid pročišćenja i ne stide se da plaču čak i pred drugima.  

Srećna republika vam donosi razloge zbog kojih se najčešće rasplaču pripadnici svih horoskopskih znakova.

Ovan

Temperamentni i energični ovnovi nisu neko ko se lako rasplače. Suzu će pustiti kad ih neko ostavlja ili ukoliko saznaju da ih je partner prevario. Posebno su osetljivi na decu i teške sudbine mališana uvek im nateraju suze na oči. 

Bik

Na prvi pogled su veoma teški, ali bikovi vešto kriju da su u duši romantici. Oči će im zasuziti kad se sete nikad prežaljene ljubavi. Uspomene su nešto zbog čega najčešće zaplaču.

Blizanci

Blizanci plaču kada ne mogu da dobiju ono što žele. Uvek sebe i sopstvene potrebe stavljaju na prvo mesto, a empatiju imaju prema starim ljudima pa su tužni čak i kad je neko neljubazan prema starima i nemoćnima.

Pixabay.com

Suze nisu strane nijednom horoskopskom znaku, samo je razlog zbog kog plaču različit

Rak

Često preterano emotivni rakovi lako zaplaču, čak i ako ih neko mrko pogleda. Suze rone kad ih neko povredi, a posebno su osetljivi na bliske članove porodice i prijatelje. Suze na oči im može naterati i bolest najbližih i tada se bukvalno parališu od tuge. 

Lav

Lavovi plaču zbog bolesti bliskog člana porodice i u situacijama kad ne mogu da zaštite svoje najvoljenije. Oči će im biti pune suza i zbog agresivnog ponašanja prema deci ili životinjama. 

Devica

Osobe rođene u ovom znaku najčešće plaču zbog povređenog ega, ali mogu zaplakati i zbog tužnih sudbina drugih ljudi. Posebno su osetljivi na stare ljude i napuštene životinje.

Pixabay.com

Škorpije svoju emotivnost vešto kriju

Vaga

Pravdoljubivi po prirodi, pripadnici znaka rasplakaće se kad shvate da ih voljena osoba laže i vara. To je nešto što im teško pada i što ih rastužuje. 

Škorpija

Škorpije nisu sklone suzama i vešto kriju svoje emocije. Rasplakaće se kad postignu uspeh o kome su sanjale, ali i zbog veselih događaja kao što su venčanja i rođenja dece. 

Strelac

Ljudi rođeni u znaku strelca plaču kad se osećaju nemoćno i ostanu bez para. To je nešto što će im uvek naterati suze na oči. Mogu plakati i kad vide druge siromašne ljude koji su bez novca.

Pixabay.com

Nežne i osetljive ribe često plaču, čak i uz romantične filmove 

Jarac

Naterati jarca da zaplače je isto kao i očekivati od kamena da pusti suzu. Ovaj, po prirodi hladan i racionalan znak, može da zaplače kad postane nostalgičan i priseti se sopstvene mladosti. Gledajući fotografije iz mladosti on plače jer shvata prolaznost sopstvenog života. 

Vodolija

Vodolije najčešće plaču zbog ljubavi i partnera koga neizmerno vole, a on ih ne razume. Često zaplaču i zbog prijatelja, posebno onih koji su izneverili njihovo poverenje. 

Ribe

Nežne i osetljive ribe ubrajaju se u najveće emotivce u Zodijaku, pa često plaču. Razlog i nije toliko bitan, a najčešće plaču kada su izmanipulisane. Njima će suze na oči naterati tuđa patnja, pa čak i romantični filmovi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)